Vacature Infrastructuur specialist (Azure/M365/SaaS) - Rotterdam

Rotterdam

MdH Recruitment
 • MdH Recruitment Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Introductie
Onze opdrachtgever in Zuid-Holland (regio Rotterdam) kent een complex IT-netwerk met 65 locaties en 2.300 collega's. De overheidsorganisatie voert regiotaken uit op het gebied van rampenbestrijding, crisisbeheersing, risicobeheersing, brandweerzorg, ambulancezorg en geneeskundige hulpverlening. Er wordt nauw samengewerkt met politie, waterschappen, het havenbedrijf, de Milieudienst DCMR en het Openbaar Ministerie. Er wordt gewerkt met zeer vertrouwelijke data, opgeslagen in verschillende datacenters en 300 (virtuele) servers, storage- en back-up oplossingen. Deze worden door jou als infrastructuur specialist samen met jouw collega's beheerd net zoals de verschillende data- en internet en Wifi verbindingen. De verbindingen worden voor onze opdrachtgever steeds belangrijker, omdat zij steeds vaker mobiel werken.
De komende jaren verandert er veel in de technische infrastructuur, als gevolg van ontwikkelingen op het gebied van SAAS, IAAS, Microsoft365 en Azure. Dit betekent voor jou en je nieuwe collega's een enorme verandering en uitdaging om de juiste keuzes te maken en de gehele transformatie in goede banen te leiden. Dit gaat allemaal gebeuren terwijl je de bestaande omgeving optimaal blijft beheren.

 
Organisatie
Ter uitbreiding en versterking van de organisatie zoeken wij een infrastructuur specialist die enthousiast is over de vele nieuwe technische ontwikkelingen en deze weet te vertalen naar kansen en mogelijkheden voor de organisatie. Weet jij deze op een verantwoorde manier in gebruik te nemen? Effectief projectmanagement is een belangrijk onderdeel van je functie. Je draagt ideeën aan en werkt deze uit in plannen. Ook ben je in staat technische projecten te managen. Gezien jouw ervaring en jouw skills/vaardigheden ben je een gesprekspartner van de IT-manager over de IT-techniek, de ontwikkelingen en de business..

 
Functie
Wat ga je doen?
De afdeling ICT telt 15 collega's. Je maakt onderdeel uit van een team bestaande uit vijf ervaren Netwerkbeheerders. Samen beheren jullie 24/7 de technische infrastructuur en de applicaties en zorgen jullie voor een adequaat functionerend en veilig netwerk. Tevens is het team verantwoordelijk voor het tijdig aanpassen van hardware, software, verbindingen en het netwerk en levert 2e en 3e-lijns gebruikersondersteuning. Het (door)ontwikkelen van de technische infrastructuur is een belangrijke taak voor het gehele team. Naast het team Netwerkbeheer bestaat de afdeling ICT uit de afdelingen Servicedesk en Werkplekbeheer.
Het doel of resultaat van jouw bijdrage in het team is de overgang naar SAAS oplossingen en Microsoft365 applicaties naar de Cloud. Niet zozeer op het volledig overbrengen van het huidige applicatielandschap naar de Cloud.
 

lees meer

Functie-eisen Functie-eisen
Wat breng jij mee?
 • een afgeronde HBO-opleiding ICT;
 • minimaal 5 jaar ervaring als infrastructuur specialist/engineer bij voorkeur in een regie organisatie;
 • kennis en ervaring met VMware. Storage (Netapp), netwerkapparatuur (Aruba) en het configureren hiervan;
 • kennis en ervaring met Azure, Microsoft365, Microsoft Cloud Security omgeving inrichten en Software distributie;
 • ervaring in technisch projectmanagement (Prince2);
 • goede Nederlandse schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.
Het aanreiken van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bent bereid om piketdiensten te verrichten (binnen 45 minuten, 24/7, op locatie in Rotterdam).
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto Max. € 68.000 p/j
Aantal uur per week 36 - 40 uur p/w
36 uur contract
Overige info Aanbod
Wat kun je verwachten?
 • een bruto maandsalaris salaris van € 3.000,– tot € 4.500,- op basis van 36 uur;
 • 23 vakantiedagen en 8% vakantiegeld excl. ADV dagen;
 • een gunstige pensioenregeling bij het ABP (premie 2/3 werkgever, 1/3 werknemer);
 • gemiddeld 25 ADV dagen bij een 40 urige werkweek;
 • een woon/werk-reiskostenvergoeding of een vergoeding van een OV-traject;
 • bovenop je salaris een individueel keuze budget (IKB) van 17,05% van het bruto maandsalaris (opgebouwd uit vakantiegeld, eindejaarsuitkering, opbouw levensloop en gekaptialiseerd verlof)
 • € 400,– bruto vergoeding voor het verrichten van piketdiensten per volledige piketweek;
 • een tablet/laptop;
 • een mobiele telefoon.
Vitaliteit en gezondheid vindt de opdrachtgever belangrijk. Daarom stimuleren zij om regelmatig te sporten. Je kunt gratis gebruikmaken van de fitnessvoorzieningen op de werkplek. Ook is er vers fruit en een fietsregeling.
Je hebt de mogelijkheid om jouw werktijden flexibel in te delen en om vanuit huis te werken.

Inlichtingen
Maurice den Hartog 06-46700806, WhatsApp 

Solliciteer via de link voorzien van een CV en een motivatie of toelichting op jouw reactie.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn het Recruitmentbureau in Breda, gespecialiseerd in Personeel- en Arbeidsbemiddeling in Nederland op MBO+/HBO/WO werk- en/of denkniveau. Onze dienstverlening bestaat uit het bemiddelen van professionals voor vaste vacatures en interim-opdrachten binnen de Bedrijfsvoering/Staf/Kader/Management, met specialisatie ICT. Wij onderscheiden ons door op de arbeidsmarkt de "latent zoekende" persoonlijk aan te spreken met een duidelijk verhaal vanuit onze opdrachtgever voor de kandidaat zijn/haar Next Step.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Azure Cloud Specialist in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures