Vacature Oracle BI Consultant gezocht voor internationale projecten! - Rotterdam

Rotterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In een hecht team werk je samen aan zowel binnenlandse- als buitenlandse projecten waarbij je zo nu en dan op bezoek gaat bij jouw klant in het buitenland. Wanneer er een buitenlands project start kan het dus zijn dat je bijvoorbeeld naar Engeland of Amerika gaat, om de klant goed te leren kennen en te begrijpen welke Business Intelligence oplossingen jij (samen met je team) gaat ontwikkelen. Na een week keer je terug naar Nederland en ga je met gebruik van Oracle BI en Tableau ontzettend intelligente en technische oplossingen maken. In de tussentijd onderhoud je het contact met de klant via WebEx of telefonisch. Vervolgens kan het zijn dat je bij de oplevering / testen weer naar de klant toegaat. Dit zal zo ongeveer 1 a 2 keer per jaar zijn. Medewerkers van de organisatie geven aan dat deze bedrijfsbezoeken in het buitenland altijd ontzettend leuk en leerzaam zijn. Natuurlijk doe je ook veel projecten binnen Nederland. Geen project is hetzelfde en er is veel diversiteit binnen de organisatie en de branche.

Je zal je bezighouden met de “Full BI lifecycle" van ontwerp- en oplossingsarchitectuur tot levering en prestatie-optimalisatie. Hierbij bezit je over een combinatie van commerciële-, technische- en communicatieve vaardigheden. Het is van belang dat je in staat bent om in een snel-dynamische omgeving te werken. Het inbedden van nieuwe opkomende technologieën zoals Cloud BI, datameren etc. in bestaande architecturen is één van de uitdagende taken van de consultant.

lees meer

Functie-eisen

–Minimaal HBO werk- en denkniveau (HBO BI is een pre);
– Je hebt minimaal 3-4 jaar werkervaring als BI consultant;
– Kennis van en ervaring met Oracle /Tableau, kennis van dimensioneel modelleren;
– Je bent bereid om internationale reizen te maken aan het begin en einde van een project (+/- 1 week);
– Je bent communicatief vaardig en beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

– Een uitstekend salaris (€3400- €5400) met kwartaalbonussen;

– Een informele werksfeer binnen een ambitieus, klein team;

– Leaseauto tot €700,- / reiskostenvergoeding 19 cent per km belastingvrij;

– Laptop + telefoonvergoeding;

– Pensioensregeling bij Brand New Day;

– Interne opleidingen en workshops;

– Flexibele werktijden en thuiswerken mogelijk;

– In zowel de winter- als zomerperiode met het hele internationale team op conference.

Interesse? Neem gerust contact op met Alireza Ramezanpour op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 029 of mobiel : +31 (0)6 28 49 15 99, WhatsApp kan ook! Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected] 


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Alireza Ramezanpour of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie is de plek om jouw intelligentie te gebruiken voor zeer professionele en complexe uitdagingen, terwijl je zal leren van de beste binnen het bedrijf. De organisatie heeft een internationaal karakter met kantoren in London, New York en Rotterdam. Het Rotterdam team bestaat nu uit 4 gemotiveerde consultants die continu met elkaar samenwerken om hun expertise te bundelen. De consultants hebben globale totaaloplossingen voor games gedefinieerd en geleid, tevens grote softwaresystemen succesvol geïmplementeerd en toegevoegde waarde geleverd aan veel internationale en lokale bedrijven. De consultants zijn te omschrijven als vertrouwde adviseurs en partners voor hun klanten, van wie velen wereldleiders zijn in verschillende industrieën.

Dit bedrijf helpt klanten met data integratie vraagstukken en maakt daarbij gebruik van een BI-server die ontwikkeld is door Oracle. Zij werken al met Oracle BI sinds het eigendom was van Oracle, jouw kennis met betrekking tot Oracle BI wordt hier zeker gewaardeerd! Daarbij biedt deze organisatie een pad voor promotie, waarbij je zelf de controle hebt over je eigen succes en voortgang. Binnen dit ambitieuze team heerst er een hele informele sfeer en zijn er interne opleidingen en workshops om je nog verder te ontwikkelen. Daarbij ga je in zowel de zomer- als winterperiode met het hele internationale team op conferentie!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Consultant in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures