Vacature Fullstack PHP ontwikkelaar met NodeJS skills - Rotterdam

Rotterdam

PHP Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij graag meedenken en –werken aan een platform dat ‘from scratch’ opnieuw gebouwd gaat worden om zo o.a. de capaciteit van het online shop-in-shop platform te vergroten? Word jij enthousiast van NodeJS, Elastic Search en Message bus-systemen? Dan zou jij in deze functie een grote steen kunnen gaan bijdragen!

Als ervaren applicatieontwikkelaar weet je hoe je applicaties moet testen en koppelingen kunt maken met databases. Als een van de drie developers breng jij kennis en ideeën om de architectuur opnieuw op te zetten met de nieuwste technieken. De nadruk ligt op kwaliteit, schaalbaarheid en interactie met de gebruikers. Samenwerking en kennisdeling staan voorop en daar doe jij graag aan mee. Je bent sterk aan de fronten, maar nog sterker aan de backend. Verder ben je pragmatisch en gedreven om kwaliteit te leveren . Je denkt mee over de opzet, het bepalen van goede workcodes en zorgt voor duidelijke instructies zodat er in Roemenië zonder ruimte voor interpretatiefouten kan worden geprogrammeerd.

lees meer

Functie-eisen
 • De benodigde kennis en ervaring om mee te denken over architectuur;
 • Ervaring met NodeJS;
 • Ervaring met PHP, HTML5, CSS3, MySQL, Linux Shell, SSH en Git;
 • Kennis van Postgres en ElasticSearch is een grote pre;
 • Ervaring met server beheer, AngularJS, ReactJS is ook een pre;
 • Wel eens met Message bus gestoeid? Handig!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.000 p/m
Overige info
 • Salaris tussen de €3500,- en €4000,-;
 • Reiskostenvergoeding en een parkeervergunning;
 • Mogelijkheid tot het werken van 32 uur;
 • Uitdaging in techniek;
 • Samenwerking met ervaren medewerkers in een jong en inspirerend team;
 • Veel ruimte voor initiatief;
 • Een potje darten in de pauze en een biertje op de vrijdagmiddag;

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met een van onze collega’s van team-PHP, [email protected] of bellen naar 020-8200675.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf heeft de afgelopen jaren een grote groei van hun platform gerealiseerd. Zo zijn er inmiddels ruim 400 webshops aangesloten op het platform. De ambitie is om dit nog flink uit te breiden, zodat ze op korte termijn de echte concurrentie aankunnen met ‘de grote jongens’. Momenteel zijn er twee developers in Rotterdam bezig met de architectuur van de applicatie en is er ook een samenwerking met een professionele partij in Roemenië die verantwoordelijk is voor het codekloppen. Omdat het platform from scratch opnieuw gebouwd gaat worden volgens de nieuwste technieken, breidt het team van ongeveer 15 medewerkers graag uit met een nieuwe Senior ontwikkelaar die de capaciteiten en het enthousiasme heeft om mee te denken in de architectuur van dit nieuwe platform. Je werkt in het centrum van Rotterdam met de metro op 100 meter afstand. Uiteraard hoort een parkeervergunning ook tot de mogelijkheden als je liever met eigen auto naar je werk komt.

lees meer

Contactpersoon Jacco Visser
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Full Stack Developer in Rotterdam