Vacature Java developer evenementenorganisatie - Rotterdam

Rotterdam

Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Java developer die in zijn vrije tijd graag naar feestjes, festivals of het theater gaat? Lijkt het jou tof om hier achter de schermen op het gebied van software van A t/m Z aan mee te werken? En ben jij daarnaast ook nog een echte teamplayer? Dan is dit de vacature voor jou!

Als developer bij dit bedrijf ga jij aan de slag met de backend, waarbij je zult werken met Java, Scala en op korte termijn ook Kotlin. Daarnaast zul je hier en daar ook wat frontend taken verrichten, maar dit zal voornamelijk worden opgepakt door het frontend team. Jij gaat werken aan de software die gebruikt wordt voor mailingen richting eindklanten, personeelsplanning, ticketbeheer en nog veel meer. Ook ben jij verantwoordelijk voor de klantcommunicatie. Eigenlijk werk jij van A t/m Z mee aan alles wat er qua software komt kijken bij een poppodia of theater.

Het team waarbinnen jij terecht zult komen bestaat uit slechts vier developers. Van jou wordt dan ook verwacht dat je een echte teamplayer bent, en dat je net als jouw collega’s ook enthousiast wordt van uitgaan, festivals of theater. Je hebt zelf de keuze over de branche die jou het meeste aantrekt en waar jij dan je werkzaamheden voor zult gaan verrichten.

lees meer

Functie-eisen
  • Je hebt kennis van Java;
  • Kennis van Kotlin en Scala is een pré;
  • Je bent bekend met Scrum;
  • Je hebt affiniteit met het uitgaansleven of theater;
  • Je bent een echte teamplayer.
Overige info
  • Een aantrekkelijk salaris op basis van jouw kennis en ervaring!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, [email protected] of bellen naar 020 8203 666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een groeiende Rotterdamse startup met als doel: het organiseren van evenementen makkelijker en goedkoper maken. Dit doen zij door diverse systemen te ontwikkelen, die de klant van begin tot eind helpt het evenement zo makkelijk mogelijk te organiseren. Zo helpen zij met het ontwikkelen van een ticketing platform en ontwikkelen zij uitgebreide gastenlijstsystemen en apps die voor een soepele doorstroom bij de ingang zorgen. Verder geven zij evenementenorganisatoren via een app overzicht en inzichten in hun kaartverkoop, maken zij het maken van productieschema’s en personeelsplanningen makkelijker, en zo nog veel meer. Naast festivals, doen zij dit ook voor clubs en theaters.

De organisatie bestaat nu 6 jaar, en hoewel zij slechts uit 11 man bestaan, hebben ze al wel de helft van het marktaandeel in Nederland in handen. Het bedrijf is gevestigd naast Rotterdam Centraal, midden in het creatieve en gezellige Central District. Hier bruist het van de verschillende bedrijven, zowel grote bedrijven als ook andere startups.

lees meer

Contactpersoon Irene Kwakman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Rotterdam