Vacature JavaScript Developer Outdoor Experience Platform - Rotterdam

Rotterdam

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een echte JavaScript techneut en schroom jij niet van een beetje uitdaging? Heb jij altijd al onderdeel willen zijn van een flexibele en flitsende start-up? Hou jij daarnaast ook nog eens van sporten en social media? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het bedrijf is uitgegroeid tot 15 man waarvan 8 developers. Iedere techneut heeft zijn eigen expertise, maar alle hebben een focus op JavaScript/TypeScript. De stack bestaat voornamelijk Node in combinatie met React (Native) verder wordt er veel gebruik gemaakt van AWS, WebGL, Android en iOS. Dit alles om de app en video’s optimaal te laten presteren. 

De uitdaging ligt de komende jaren bij het groeiende aantal gebruikers. Zo zal het server gebruik bijvoorbeeld worden aangepast door dit dynamisch op te schalen op basis van de behoefte. Uiteraard zal het product verder worden uitgebouwd en zullen er nieuwe functionaliteiten aan toe worden gevoegd en zal er nog meer data gecruncht worden. Kortom genoeg om over na te denken en daarom zijn we op zoek naar versterking!

Binnen het bedrijf heerst er een hele informele en laagdrempelige sfeer. De oprichters zijn dagelijks actief op de werkvloer en staan altijd open voor nieuwe ideeën. Daarnaast is dit een hele flexibele werkgever. De inlopen tijden kun je in overleg bepalen en ook is thuiswerken geen enkele probleem. Gezien de fase waarin dit bedrijf zich bevindt zijn we wel op zoek naar techneuten die bij voorkeur fulltime willen komen werken. 

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en lijkt het jou leuk om onderdeel te zijn van dit succes? Woon jij daarnaast in de omgeving van Rotterdam en heb je een passie voor JavaScript? Dan komen we graag met jou in contact!

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal hbo werk en denk niveau. De meeste collega’s komen van de TU Delft;
 • Goede JavaScript skills, ervaring is minder belangrijk. Het gaat om kwaliteit;
 • Kennis van diverse frameworks zoals Node en React (Native) is belangrijk;
 • Goede sociale skills en uitstekende beheersing van de Engelse taal is een must. Nederlands is een pre;
 • Affiniteit met outdoor (sporten) is een pre;
 • Je hebt een passie voor het vak en wilt onderdeel uitmaken van een ambitieuze start-up.

lees meer

Overige info
 • Goed salaris dat afhankelijk is van kennis en ervaring;
 • De kans om aan een product te werken wat door miljoenen mensen wordt gebruikt!
 • Vakantiedagen met vakantiegeld;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Parttime werken is bespreekbaar, voorkeur voor 40 uur in de week;
 • Reiskostenvergoeding.

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Vanuit een mooi kantoorpand in hartje Rotterdam is deze start-up bezig om de wereld van outdoor sport te veranderen. Hiervoor hebben zij een complete JavaScript based applicatie ontwikkeld die jouw outdoor activiteiten bijhoudt, in kaart brengt en daar een mooie video van maakt. Deze kun jij vervolgens opslaan en/of delen op diverse social media kanalen. 

De app is geschikt voor sporters die voornamelijk buiten actief zijn. Hierbij kun je denken aan hardlopers, wandelaars, fietsers, skiërs nog veel meer. Zodra je jouw tracking device hebt gekoppeld met hun app wordt jouw data bijgehouden en worden highlights zoals foto’s en unieke prestaties in een mooi overzicht weergegeven. Aan het eind van jouw workout is er een video waarin je route in een soort van Google Earth kaart wordt weergegeven. Daarin worden zaken als foto’s, prestaties (topsnelheden) of uitdagende obstakels uitgelicht.

Het bedrijf is tot stand gekomen tijdens een fietsvakantie waarin een aantal vrienden tot dit idee zijn gekomen. Dezelfde avond nog zijn de eerste regels code geschreven en nadat de eerste video’s op diverse sociale media werd gedeeld hadden ze binnen 3 weken 10.000 gebruikers! Nu, 2,5 jaar later, zijn dit 3 miljoen gebruikers wereldwijd! Dit aantal groeit dagelijks en de vraag is waar het plafond van deze applicatie ligt. 

Door de sterke groei en het succes van dit platform zijn we op zoek naar goede JavaScript developers. Lijkt het jou leuk om bij een succesvolle startup te werken die de outdoor experience op zijn kop heeft gezet? Dan zijn we op zoek naar jou!

lees meer

Contactpersoon Madelief Sienema
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Rotterdam