Vacature Sr Frontend developer voor toonaangevende agency - Rotterdam

Rotterdam

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Frontend Developer en ben jij in staat om diverse projecten samen met een zelfsturend team aan te pakken? Ben jij een zelfstandige, harde werker en kun jij je goed verplaatsen in de gebruiker? Dan is deze Rotterdamse job iets voor jou!

We zijn op zoek naar een ervaren Frontend Developer (medior/senior) voor de vestiging in Rotterdam. Deze bestaat uit 60 man, onderverdeeld in zelfstuderende teams. Je zult een team vormen met 3 backend developers, waarmee je verantwoordelijk bent voor het afleveren van een hoogwaardig eindproduct. Samen werken jullie aan e-commerce platformen en applicaties voor diverse klanten. Jullie pakken de projecten als team aan en je krijgt dan ook de kans om betrokken te blijven bij alle aspecten van een project. 

Als Frontend developer kun je jezelf zien als schakel tussen strategie, design, interactie en implementatie. Je zorgt er niet alleen voor dat het eindproduct er visueel aantrekkelijk uit ziet, maar ook dat deze gebruiksvriendelijk is.  Als enige Frontend Developer in je team heb je hierin ook een grote verantwoordelijkheid/vrijheid en het is van belang dat je zelfstandig knopen kunt doorhakken en inschattingen kunt maken. Communicatieve skills zijn belangrijk, want je bent ook veel met de klant in contact om zo goed mogelijk aan zijn/haar wensen te kunnen voldoen. Elk project is weer een nieuwe uitdaging met nieuwe struikelblokken en overwinningen!

De technische stack bestaat uit HTML5, CSS, JavaScript en Bootstrap. Kennis van een modern JavaScript framework als Angular, React of Vue is een grote pre.  Verder wordt er veel gebruik gemaakt van verschillende CMS systemen als; Umbraco, Sitecore of Kentico. Aan de backend wordt voornamelijk gewerkt met .NET, dus mocht je hier ervaring mee hebben is dat mooi meegenomen. Naast het technische werk is het natuurlijk ook van belang dat jij feeling hebt voor design en user experience. Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor dit bedrijf en mocht jij de ambitie hebben om lead te worden liggen ook hierin mogelijkheden.

Als techneut zal je ongeveer 1 dag per week bij de klant op locatie werken. In het geval van de vestiging in Rotterdam zal dat vooral in Rotterdam en anders in Zuid-Holland zijn. Hier zijn natuurlijk alle nodige voorzieningen voor. Dit zal uiteraard allemaal in samenspraak met jou zijn. Gezien de applicaties waaraan je werkt en de impact die je hebt op de klant vinden ze het fijn dat je zo nu en dan bij hun op locatie werkt.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt aantoonbare ervaring als Frontend Developer;
 • Je bent ervaren met HTML5, CSS, Javascript en moderne frameworks als React;
 • Je hebt kennis van Zurb, Foundation of Bootstrap;
 • Je beheerste de Nederlandse taal goed in woord en geschrift;
 • Je hebt ervaring met Content Management Systemen;
 • Ervaring met C#, .NET en SASS is een grote pre; 
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je houdt ervan om je volledig in een project te storten;
 • Je hebt affiniteit met taal, Visual design en UX design!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Goed salaris op basis van kennis en ervaring;
 • 28 vakantiedagen;
 • Pensioensregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Flexibele werktijden; 
 • Mogelijkheid tot thuis werken; 
 • Laptop en eventueel telefoon van de zaak;
 • Opleidingsbudget en opleidingsdagen;
 • De kans om in een leuk team aan diverse projecten te werken!

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waar jij aan de slag gaat is een digital agency dat bestaat uit meer dan 400 professionals, verspreid over meerdere locaties in Nederland. Ze zijn groot geworden door een krachtenbundeling van meerdere internetbureaus. Zo bieden zij de flexibiliteit en expertise van een grote organisatie, maar ook een persoonlijke en concrete aanpak per locatie. Jij gaat werken voor de vestiging Rotterdam! 

Dankzij de gezamenlijke kennis en ervaring hebben ze vele duurzame klantrelaties opgebouwd. Je werkt samen met de klant aan eenzelfde afgebakend doel om zo te bouwen aan een goede klantrelatie en aan de kwaliteit van het product. Deze producten lopen uiteen van websites, tot applicaties of zelfs bijvoorbeeld e-commerce platformen.  Zo hebben ze bijvoorbeeld een nieuwe website ontwikkeld voor SKVR (Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam). Maar ook hebben ze recent Online radiostation Operator  geholpen met een eigenzinnig website dat voldoet aan hun ‘brutal’ identiteit. Er liggen altijd nieuwe uitdagende projecten op de loer, waardoor je je niet snel hoeft te vervelen.

Je komt terecht in een zeer platte organisatie, waar de focus ligt op samenwerken in zelfstuderende teams. Er is dan ook geen management en een vestiging of team bepaalt zelf de prioriteiten. Dit zorgt ervoor dat je als team goed op elkaar ingespeeld bent en er een familiaire sfeer heerst! Er worden leuke evenementen georganiseerd, zo gaven ze dit jaar een tropical party. Verder heeft de vestiging van Rotterdam een bar op kantoor.. dat is veelbelovend! 

lees meer

Contactpersoon Kim Schuitemaker
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C Developer in Rotterdam