Vacature QA Engineer applicatieontwikkeling - Rotterdam

Rotterdam

Testing Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij het best op je plek in een omgeving die dynamisch, energiek en uitdagend is? Werk je al een aantal jaar als QA Engineer en is de tijd voor jou nu aangebroken om de wereld te veroveren met een gaaf product? Plus, lijkt het je gaaf om aan de slag te gaan met de nieuwste tooling op gebied van QA automation? Dan is dit dé QA job voor jou!

Ben jij het best op je plek in eenomgeving die dynamisch, energiek en uitdagend is? Werk je al een aantal jarenals QA Engineer en is de tijd voor jou nu aangebroken om de wereld te veroverenmet een gaaf product? Plus lijkt het je gaaf om aan de slag te gaan met denieuwste tooling op gebied van QA automation? Dan is dit dé QA job voor jou!


Als QA engineer ben je constant op zoek naar kwaliteit en help je onze klant om de applicaties 24/7 toegankelijk te houden op verschillende devices en vanaf een platform. Je durft de nieuwste testing tooling en trends toe te passen en kan vanuit jouw ervaring helder verklaren waarom bepaalde QA aanpassingen nodig zijn. De DevOps ontwikkelaars zijn kritische professionals, maar boven alles heel relaxt in hun werk. Zowel in je werk als tijdens een potje tafeltennis en tafelvoetbal sta je ook je mannetje.

lees meer

Functie-eisen
 • Je bent innovatief ingesteld;
 • Je bent bekend met rapid software testing, test automation en exploratory testing;
 • Je weet hoe je user stories ontwerpt, plant en uitvoert in een scrum sprint;
 • Je spreekt zowel Engels als Nederlands;
 • Tot slot pak je kansen aan om nieuwe ontwikkelingen toe te passen in je werk.

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris;
 • Boven marktconforme pensioenregeling en 25 vakantiedagen;
 • Mogelijkheid om 32 uur te werken;
 • Sky is the limit qua groeimogelijkheden en je krijgt zeer uitdagende werkzaamheden;
 • Werken met cutting-edge technology in een zeer gemotiveerd team;
 • Prachtig pand met spectaculair uitzicht;
 • Vrijdagmiddagborrel die ’s zomers genuttigd wordt op het dakterras en leuke teamuitjes naar bijvoorbeeld de Ardennen!

Voor vragen en/of opmerkingen kan je ons altijd bellen op 020 – 82030755 of mailen naar [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is de afgelopen jaren flink gegroeid! Vanuit het hoofdkantoor in Rotterdam zijn zij direct aan de voet van de Erasmusbrug gelegen met een prachtig uitzicht op de haven. Wat in 2007 begon met een idee, werd o.a. beloond net de titel van Emerging Entrepreneur of the Year. Inmiddels zijn er kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika. In Nederland is ook recent een nieuw kantoor geopend in Amersfoort.

Wereldwijd wordt er met 150 mensen gewerkt aan het platform waarmee organisaties sneller en beter web en mobiele bedrijfsapplicaties kunnen ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen. Dit heeft als gevolg dat op korte termijn resultaten te boeken zijn en toegevoegde waarde geleverd wordt voor de business.

Klanten die van dit platform gebruik maken zijn ABN AMRO, Heineken, Yahoo, GE, TNT, ING en Roche.

De R&D afdeling en ontwikkeling van het platform vindt plaats in Rotterdam. Met ± 32 developers wordt hier op basis van Scrum gewerkt en met de meest innovatieve technieken wordt hier het verschil gemaakt! De manier waarop met elkaar wordt omgegaan is heel informeel en er heerst een echte winnaarsmentaliteit. Het bruist er van de positieve energie! Met een wekelijkse borrel, pool- en biljarttafels is er ook nog eens veel ruimte voor gezelligheid!

lees meer

Contactpersoon Natalia Piszke
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatie Developer in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures