Vacature Java Starter (€45.000) - Rotterdam

Rotterdam

Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als software developer ben je onderdeel van het interne automatiseringsteam. Je zal verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling en aanpassing van interne applicaties en systemen. Je laat deze applicaties naadloos aansluiten op onze interne bedrijfsprocessen. Jij ontwikkelt systemen met JAVA, Angular en MySQL. Ook pas je nieuwe technologieën toe om ervan te kunnen leren. Dit geeft jou de kans om talen te leren kennen die je nu nog niet kent! We kijken uit naar jouw inbreng voor het gebruik van nieuwe technologieën.


Het bedrijf

Samen met meer dan 200 collega’s op een vaste locatie werken aan projecten voor klanten als Philips, Eneco en Rijkswaterstaat? Heb jij passie voor de techniek en ga je altijd op zoek naar een passende oplossing? Grote kans dat je dan in het team past!


Wat je kunt verwachten
  • Uitsluitend collega's met een afgeronde technische bachelor of master;
  • Een vaste locatie;
  • Kleinschalige teams, variërend van 2 tot maximaal 6 personen;
  • Multidisciplinaire projecten: zowel software, programmeerbare logica als elektronica;
  • Er wordt niet gekeken naar waarde of status, maar naar kennis.
Wat we van jou verwachten:
  • Een afgeronde bachelor- of masteropleiding;
  • De wil om te leren;
  • Enige ervaring met programmeren;
  • Een goed humeur.

Ben je geïnteresseerd of wil je simpelweg meer weten? Stuur mij een berichtje of bel naar *0650232459

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.750 p/m
Bedrijfsomschrijving Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

lees meer

Contactpersoon Raoul Boeser
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Rotterdam