Vacature Java Developer met Spring en Hibernate - Rotterdam

Rotterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je gaat werken aan complexe projecten waarbij er veel gevraagd gaat worden van je technische inzicht. Dit zal je gaan doen voor verschillende opdrachtgevers bij jou in de regio. Als je echt beter wilt worden als Javaan dan zit je hier op de juiste plek, als Java Ontwikkelaar word je hier namelijk intern opgeleid en zal je verdere framework kennis mogen opdoen, een ideale functie dus wanneer je graag met Java aan de slag wilt gaan en veel wilt leren. Ervaring met Spring is een wens vanuit de organisatie aangezien ze hier zelf veel mee werken. Frameworks als Hibernate en PLAY leren ze je graag aan maar ervaring met meerdere frameworks is zeker gewenst.

Ervaren Java Ontwikkelaars zijn ook zeer welkom!

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding;
- Je hebt ervaring met Java;
- Je hebt ervaring met frameworks zoals Spring Framework en bij voorkeur ook Hibernate en PLAY;
- Je bent communicatief en analytisch sterk;
- Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier uitstekend zoals het salaris, de flexibiliteit, opleidingsmogelijkheden en secundaire voorwaarden als een OV vergoeding of mogelijkheid tot een lease auto.

Wil jij de kans krijgen om aan de slag te gaan met Java en wil je veel leren? Solliciteer bij Patrick Beyer door te mailen naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Patrick Beyer of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij momenteel nog Java Developers die mooie opdrachten willen aangaan in de Randstad. Hiervoor zoek ik Javanen die ervaring hebben met Spring en bij voorkeur ook Hibernate.

Deze organisatie is zeer ervaren binnen Java Development en wil hun business graag uitbreiden. Daarom hebben zij besloten om het team uit te breiden zodat ze ook hun externe klanten optimaal kunnen bedienen. Voorheen werkte ze hier alleen op interne basis aan hun eigen producten, maar nu ga je dus ook bij externe opdrachtgevers aan de slag waarbij rekening zal worden gehouden met de reistijd. Zo zal er worden gestreefd naar maximaal een uur reizen en gaan de opdrachten altijd in overleg met de werknemers.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Rotterdam