Vacature Front-end Developer - Rotterdam

Rotterdam

Good Company BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Leer de organisatie kennen

Deze organisatie is gespecialiseerd in het leveren van innovatieve oplossingen voor bedrijven en overheden, waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van opkomende informatietechnologie. Ze beschouwen zichzelf als een netwerk van professionals die nieuwe technologie aanwenden om voor en met klanten innovaties te realiseren. Ze ontwikkelen zelf modulaire en herbruikbare softwarecomponenten en bieden actieve ondersteuning aan de open source community.

Over de functie

Jouw ideale werkomgeving is innovatief, collaboratief en Agile. Je neemt jouw vak serieus en wilt werken met collega’s die hetzelfde enthousiasme delen. Je wilt je blijven ontwikkelen en jouw bestaande vaardigheden beter beheersen en uitbreiden. Daarnaast vind jij het leuk om jouw kennis en ervaringen met je collega’s te delen en ze te coachen. Je hebt een visie over innovatie binnen jouw expertisegebied en deelt dit graag. Het begrijpen en identificeren van de behoeften van je klant is jou op het lijf geschreven. Jij wil waarde toevoegen en actief participeren in een netwerk van professionals en organisaties.

Jouw kwaliteiten

• Een afgeronde hbo of universitaire opleiding Informatica of gelijkwaardig;• Meerjarige praktische ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van applicaties, wireframes en/of grafisch ontwerp;• Jij bent een master in HTML5 en CSS3;• Jij hebt een goede beheersing van meerdere Javascript frameworks en de bijbehorende tools om te bouwen, testen en ontwikkelen.

De voordelen

• De mogelijkheid en onze support in het verder ontwikkelen van jouw professionele vaardigheden;
• Wij stimuleren jouw vaardigheden (en reputatie) door trainingen en het bijwonen van conferenties;
• Een zeer gemotiveerd team van uitzonderlijke individuen;
• Alles wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen, zoals een MacBook, lease auto, mobiele telefoon en een uitstekend salaris.

Klinkt goed?

Ben jij geïnteresseerd in bovenstaand profiel? Good Company ziet graag jouw sollicitatie tegemoet! Solliciteer via onze website op de vacature van Front-end Developer.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Good Company helpt werkgevers en werknemers bij de belangrijkste factor in hun werklevens: de mensen. Door te zorgen dat zij elkaar begrijpen, vinden, versterken en gelukkig maken.
Contactpersoon Good Company
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Rotterdam