Vacature Security Engineer - Rotterdam

Rotterdam

IT-idiots
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving Security Engineer

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Securiy Engineer voor het verhelpen van storingen, doorvoeren van aanpassingen en updates, vervangingstrajecten en nieuwe installaties op de centrale infrastructuur. Je zorgt voor beschikbaarheid, performance en de capaciteit van de systemen door monitoring, bewaking en proactief beheer.

Jij bent het 1e aanspreekpunt op het gebied van security zaken en vindt het een uitdaging om samen met de collega’s de kwaliteit van de ICT dienstverlening in zo'n dynamische omgeving hoog te houden.


Functie eisen Security Engineer
  • Aantoonbare affiniteit met security. Je hebt actuele kennis van technologische ontwikkelingen en je bent bekend met landelijke standaarden en regelgeving (zoals BIG/BIO/AVG), en van Forum Standaardisatie zoals SPF/DKIM/DMARC/DANE;
  • Ervaring met Fortinet producten (FortiGate/Fortimail/Fortianalyser/FortiManager) en een pré met FortiNac;
  • Ervaring met Citrix Netscaler;
  • Ervaring met vulnerability scanners zoals Tenable Nessus of gelijkwaardig;
  • Bij voorkeur ervaring met Cisco producten zoals Nexus & prime;
  • Bij voorkeur ervaring met Mxtoolbox delivery center of gelijkwaardig;
  • Kennis en ervaring gewenst met Windows 2008, 2012 en 2016; VMWare en TopDesk;

Arbeidsvoorwaarden

Je wordt gedetacheerd via IT-idiots en komt daarvoor bij ons in dienst voor de duur van de opdracht. Onze kundige, ervaren vakmensen fungeren als jouw klankbord, vraagbaak en adviseur gedurende je opdracht. Wanneer je vragen hebt, wilt sparren of wilt bijpraten staat jouw contactpersoon voor je klaar.

- 25 vakantiedagen
- Pensioenregeling
- Leaseauto (wanneer nodig)

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn IT-idiots: echte vakidioten op het gebied van IT en detachering – daar hebben we bij elkaar zo'n 35 jaar aan ervaring in. Wij zetten dagelijks al onze kennis en kunde van de sector in om jou als IT professional aan interessant, uitdagend werk te helpen.
Dat maken we mogelijk met een groot netwerk aan interessante opdrachtgevers binnen de BeNeLux. Zo hebben we altijd de juiste uitdaging voor jou. Of je nu als systeembeheerder bij de overheid wilt werken of als Java developer bij een groot internationaal bedrijf: niks is te gek. Wij herkennen je talent en zorgen dat jij kunt doen waar je het beste in bent.
Detachering in de IT
IT-idiots werkt voornamelijk op detacheringsbasis. Jij komt als professional in dienst, en wij zorgen ervoor dat je toffe projecten en opdrachten kunt gaan doen. Zo ben je flexibeler dan wanneer je in loondienst bent, maar heb wel meer zekerheid dan een ZZP'er.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Security Engineer in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures