Vacature (Technisch) Projectleider IT - Rotterdam

Rotterdam

Codarts Rotterdam
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je vertaalt de klantvraag in plannen en werkt samen met interne en externe stakeholders in de uitvoering en het vroegtijdig signaleren en rapporteren van de voortgang, budget, risico’s, opties en doet verbetervoorstellen. Je bent daarin pragmatisch en daadkrachtig en zorgt er bovendien voor dat jouw projecten op tijd en volgens de afgesproken doelen opgeleverd worden. Je gaat de grotere en de kleine projecten tegelijkertijd uitvoeren en daarbij ben je je bewust van de samenhang tussen sommige projecten en prioriteiten. Je technische kennis is daarbij van belang om je je te kunnen mengen in de technische discussies; je hoeft daarbij niet zelf aan de “knoppen te draaien”.

lees meer

Functie-eisen
  • Een afgerond hbo- en/of een academische opleiding in bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde of Informatica (dit is een pre);
  • Een PRINCE2 Practioner of IPMA D-certificering en user adoption (bijvoorbeeld PROSCI/ADKAR). Ervaring met Agile/Scrum is een pre;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als (technische) projectleider in complexe IT-omgevingen. Je bent goed ingevoerd in de principes van implementatiemanagement;
  • Ervaring met het beschrijven van oplossingen zowel conceptueel als technisch-inhoudelijk;
  • Kennis en aantoonbare ervaring met software-omgevingen voor bv. business- en/of onderwijstoepassingen en verder Microsoft 365, Azure, SharePoint en Teams;
  • Een heldere stijl van communicatie en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent en verbinder en beweegt soepel in diverse gremia;
  • Je werkt georganiseerd en kent de details van je projecten;
  • Hands-on ervaring met bv. het maken van handleidingen, PvA, draaiboeken en project- en implementatieplannen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 2.845 - € 4.308 p/m

Conform schaal 10 van de cao hbo.
Overige info Waar kom je te werken?
De afdeling IMIT is een regieorganisatie. De afdeling adviseert over het gebruik van informatiesystemen bij bedrijfs- en onderwijsprocessen, geeft ondersteuning bij trajecten voor aanschaf en implementatie van informatiesystemen (fully managed IaaS en SaaS) en regelt het beheer en de aanpassing van de aan haar toevertrouwde informatiesystemen. Daarnaast ondersteunt IMIT de organisatie op het gebied van architectuur, informatiebeveiliging, project-, contract- en datamanagement, consultancy, procesoptimalisatie, innovatie in co-creatie en sourcingstrategie.

Ons aanbod
Een verantwoordelijke en afwisselende functie in een collegiaal team in hartje Rotterdam. In beginsel gaat het om een aanstelling van een jaar. De functie is volgens cao-hbo ingeschaald in schaal 10 (min € 2.845,48,- en max € 4.307,66 bruto per maand), op basis van een 36-urige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van meegebrachte kennis en ervaring. Als medewerker van Codarts maak je gebruik van één of meer regelingen uit onze arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld: een dertiende maand, een vergoeding voor een fiets, tegemoetkoming in ziektekosten en reiskostenvergoeding. Deze regelingen leveren een fiscaal voordeel op. Daarnaast helpen we je met het ontwikkelen van kennis en vaardigheden.

Voor info?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hoofd informatiemanagement & IT, Roberto Barros Andrade, via het e-mailadres: [email protected].

Ben je enthousiast?
Je sollicitatie met cv en motivatiebrief kun je tot en met 31 oktober 2021 sturen aan: [email protected].

Goed om te weten: Om de veiligheid binnen het onderwijs te garanderen, wordt van alle medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Codarts streeft naar een divers personeelsbestand. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen onze organisatie versterkt.
               
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving PLAY.MOVE.EXPLORE.BECOME.CODARTS

Codarts is een stevig in de Rotterdamse samenleving gewortelde internationale hogeschool die kwalitatief hoogwaardige bachelor- en masteropleidingen aanbiedt op het gebied van muziek, muziektheater, dans, circus, muziek- en danseducatie en muziek- en danstherapie.

Diversiteit, interdisciplinariteit en duurzaamheid zitten in de genen van Codarts verankerd. We maken deel uit van nationale en internationale netwerken. Het innovatieve onderwijs-en onderzoeksprogramma Rotterdam Arts & Sciences Lab – een samenwerkingsverband Erasmus Universiteit Rotterdam, Willem de Kooning Academie/Hogeschool Rotterdam en Codarts – getuigen hiervan.

Codarts telt ruim 1.000 studenten, met circa 65 nationaliteiten, en ongeveer 420 medewerkers.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Project Manager in Rotterdam