Vacature Javascript Developer (senior) - Rotterdam

Rotterdam

IT-idiots
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving
Voor een innovatieve wereldwijd werkende partij zijn wij op zoek naar een Senior Javascript developer. In deze seniore functie werk je als meewerkend coach binnen jouw team. Je support jouw collega's met betrekking tot technische vraagstukken

Functie eisen
• Bachelor- of masteropleiding in computerwetenschappen en/of bewezen ervaring
• Minimaal 5 jaar ervaring met JavaScript ES5 / ES6
• Ervaring met het gehele Software Development proces.
• Ervaring met het ontwikkelen in een Resource Constraint Environment (beperkt geheugen, GPU, CPU)
• Ervaring met Canvas/WebGL en SDK
• Ervaring met NodeJS
• Als coach deel je graag jouw kennis met je team
• Engels in spraak en geschrift

Bedrijfsprofiel
Sinds 15 jaar bouwt onze opdrachtgever aan een innovatief TV Platform om hun klanten toegang te geven tot de nieuwste en meest populaire series, films, muziek en meer. Met de complete product suite zijn hun klanten in staat om hun eigen TV App Store te lanceren, te exploiteren en te gelde te maken. Vanuit hun kantoren in de Randstad, Polen en Silicon Valley werken zij met een toegewijd team van ambitieuze collega's elke dag aan innovaties op het gebied van technologie en entertainment. Ze breiden snel uit en zijn op zoek naar enthousiaste, getalenteerde en creatieve collega's die met hen mee willen groeien.

Arbeidsvoorwaarden
Goede verdiensten op basis van ervaring en senioriteit. Laptop en mobiele telefoon. Onze klant groeit erg hard waardoor er mooie (internationale) carrière perspectieven zijn


lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn IT-idiots: echte vakidioten op het gebied van IT en detachering – daar hebben we bij elkaar zo'n 35 jaar aan ervaring in. Wij zetten dagelijks al onze kennis en kunde van de sector in om jou als IT professional aan interessant, uitdagend werk te helpen.
Dat maken we mogelijk met een groot netwerk aan interessante opdrachtgevers binnen de BeNeLux. Zo hebben we altijd de juiste uitdaging voor jou. Of je nu als systeembeheerder bij de overheid wilt werken of als Java developer bij een groot internationaal bedrijf: niks is te gek. Wij herkennen je talent en zorgen dat jij kunt doen waar je het beste in bent.
Detachering in de IT
IT-idiots werkt voornamelijk op detacheringsbasis. Jij komt als professional in dienst, en wij zorgen ervoor dat je toffe projecten en opdrachten kunt gaan doen. Zo ben je flexibeler dan wanneer je in loondienst bent, maar heb wel meer zekerheid dan een ZZP'er.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Javascript Developer in Rotterdam