Vacature Sr. Systeembeheerder Windows - Rotterdam

Rotterdam

Pathan BV
  • Pathan BV
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als senior systeembeheerder Windows ben je verantwoordelijk voor het beheren van informatiesystemen en infrastructuren binnen onze organisatie. Je doet dit zodanig dat dit een maximale prestatie en beschikbaarheid waarborgt. Je bent mede verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de technische infrastructuur en analyseert en toetst de gerealiseerde prestatiekenmerken en de gestelde normen. Je bent verantwoordelijk voor het installeren van verschillende soft-, middle- en hardware en daarnaast voer je 2e lijns-support uit door incidenten, wijzigingen en systeemstoringen te analyseren, op te lossen en te communiceren aan de gebruiker.
Ook ben je in de uitvoering verantwoordelijk voor het uitvoeren van capaciteitsmanagement, het beheer van de programmabibliotheken en configuratie, de identificatieadministratie en de informatiebeveiliging. Je ondersteunt en begeleidt het persoonlijke computergebruik en lost operationele problemen met applicaties op.
Je hebt de eindcontrole over de activiteiten en werkzaamheden die verband houden met ICT en toets je RFC's uit op toepasbaarheid, risico's en gevolgen voor het proces.

Het IT team bestaat, naast jou, uit een collega systeembeheerder, een applicatiebeheerder en een manager IT. Met dit team werk je aan de dagelijkse beschikbaarheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van de diverse systemen en projectmatig werk je aan verbeteringen en uitbreidingen binnen de bestaande infrastructuur.
 

lees meer

Functie-eisen Je hebt HBO werk- en denkniveau met een of meerdere afgeronde informatica opleiding(en) en minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je beschikt over diepgaande kennis van Microsoft producten, storage, netwerken en servers. Je hebt kennis van incident- en wijzigingsbeheer, bent ervaren in het gebruik van Topdesk en hebt kennis van automatiseringspakketten zoals back up tools, monitoring tools en je hebt kennis van hardware van Dell en HP.

Communicatief ben je sterk en je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal. Je kan zowel zelfstandig als in een team werken, je bent integer en bent gespitst op het leveren van kwaliteit binnen je werk. Je werkt gestructureerd en hebt een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Onregelmatige werktijden (afwisselend tussen 07.00 en 19.00 uur) zijn voor jou geen probleem en je bent bereid om stand-by te staan.
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Wij bieden je een dienstverband voor 32-36 uur voor de duur van 1 jaar, bij goed functioneren is er uitzicht op verlenging. De functie wordt gewogen en ingedeeld conform FWG en is afhankelijk van je relevante werkervaring en opleiding. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Je kan bij ons rekenen op:
  • ruime opleidingsmogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • de mogelijkheid tot deelname aan een collectieve zorgverzekering;
  • gezelligheid, teamwork en het vieren van successen met elkaar.
Wil je meer informatie over deze functie, bel met de Manager Diagnostiek Ondersteunende Diensten, Peter Smolders 010-4616661.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

lees meer

Bedrijfsomschrijving Pathan voert pathologieonderzoek uit voor ziekenhuizen en huisartsen. We voeren histologie, cytologie en diverse specialistische technieken uit voor onder andere Franciscus Gasthuis & Vlietland, ZorgSaam, IJsselland Ziekenhuis, ADRZ, ZBC's en huisartsen in de regio Zuid-West Nederland. Naast het leveren van kwalitatief hoogstaande zorg wil Pathan voorloper zijn in innovatie en digitaliseren. Samen zijn we gepassioneerd voor het leveren van kwaliteit, betaalbare, eerlijke en snelle zorg waarbij de patiënt altijd centraal staat. Onze bedrijfscultuur is informeel en open. We zijn een multiculturele organisatie met een no-nonsense instelling; handen uit de mouwen. Naast hard werken maken we ook tijd voor leuke momenten met elkaar.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures