Vacature DevOps Engineer - Rotterdam

Rotterdam

Search X Recruitment
  • Search X Recruitment Bedrijfsprofiel
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De gemeente, de keukenboer, de kapper. Eén ding hebben ze allemaal gemeen. Plannen is niet makkelijk. Van de switch naar online afspraken en voortdurend wisselende beschikbaarheid tot het inplannen van meerdere medewerkers voor dezelfde klant, het blijft lastig om de tijd goed te verdelen. Onze opdrachtgever heeft gelukkig de oplossing. Help jij om die te bouwen?

Vertel verder...

Een afspraak maken om te kunnen winkelen. Het hoort nou eenmaal bij het nieuwe normaal. Maar hoe moeten al die winkeliers dat dan doen? Je kunt nu eenmaal moeilijk de hele dag bij de telefoon blijven zitten als je klanten in de zaak hebt. Gelukkig is er een oplossing. Een totaaloplossing. Eén die werkt voor elk type bedrijf en ieder soort afspraak, met alle extra mogelijkheden die je maar kunt wensen.

Van het direct inplannen met meerdere medewerkers, het maken van automatische vervolgafspraken en het naadloos verzetten van alle afspraken die je hebt staan, tot geintegreerde betaaloplossingen. Deze unicorn in spé maakt het allemaal mogelijk. En met al meer dan 2,5 miljoen gebruikers per jaar hebben ze voor volgend jaar maar vast een afspraakje ingepland aan de top van de Nederlandse Scale-up scene. Help jij ze om op tijd te komen?

Wat kan ik doen?

Opschalen. En snel ook. Het aantal gebruikers van de applicatie - die inmiddels is geintegreerd bij een groot aantal lokale overheden, retail-organisaties en adviesbureaus - groeit dagelijks en die groei moet in goede banen worden geleid. Dat betekent niet alleen moeilijke keuzes maken als het gaat om de architectuur van de applicatie, maar ook de infrastructuur en zelfs de samenstelling van het team.

Aan jou als DevOps Engineer de taak om de applicatie van binnen en buiten te leren kennen en een visie te ontwikkelen voor de toekomst. Zowel voor de applicatie, als voor het team. Aan features komt de oplossing niet tekort, maar zorgen dat al die features altijd voor iedereen beschikbaar zijn is met dit aantal gebruikers nog een uitdaging. En hoe om te gaan met al het maatwerk, en de integratie met bestaande applicaties bij de klant?

Dat klinkt gaaf, maar kan ik nog iets meenemen?

Liever niet. Met jouw ervaring als DevOps Engineer, liefde voor Azure en gedegen kennis van architectuur ben je al een heel eind op weg. De rest leren we je graag bij, zodat jij op den duur kunt doorgroeien tot Architect. Jouw communicatieve vaardigheden zorgen er namelijk voor dat je goed kunt levelen met al jouw collega’s, zowel op development als in de business. En jouw oprechte interesse voor de techniek zorgt ervoor dat je nooit bent uitgeleerd en voortdurend met nieuwe ideeën komt. Kortom, jij bent de perfecte persoon om ze over 5 jaar naar de beurs te krijgen en niet bang om daarvoor de handen uit de mouwen te steken.

Dat ben ik! Maar wat krijg ik er nou precies voor terug?

Tijd is kostbaar, dus wordt die van jou goed beloond. Daarom start je met een basissalaris tot €5500,- bruto per maand. Daarnaast geniet je een goed pensioen en uitstekende secundaire voorwaarden. Bovendien wordt er op dit moment gewerkt aan een optiemodel voor werknemers, zodat iedereen kan profiteren van de groei van het bedrijf. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures DevOps Engineer in Rotterdam