Vacature Junior PHP Developer - Rotterdam

Rotterdam

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor mijn klant in het centrale Rotterdam ben ik op zoek naar een Junior PHP developer! Deze organisatie is een gespecialiseerde dienstverlener die zich richt op professionele assurantiebemiddelaars. Zij zijn zo’n 35 jaar geleden als klein familiebedrijf, maar hebben flink aan de weg getimmerd. Mede door een aantal overnames van andere partijen zijn ze flink gegroeid. Zo bezitten ze inmiddels drie panden en word er gewerkt met een club van 500 FTE. Ondanks het grote aantal medewerkers is de sfeer nog steeds erg persoonlijk. Zo is de directie erg benaderbaar en zijn nette pakken hier niet standaard op de vloer. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook altijd tijd voor een lolletje. De echte Rotterdamse cultuur komt voort uit het streven naar “niet lullen, maar poetsen!”.


Functie

Binnen deze grote organisatie, ben jij onderdeel van het ICT-team van ongeveer 17 man, waarvan 4 andere PHP Developers. Jij zal hier als uitbreiding op het team aan de slag gaan als junior PHP Developer. Je werkzaamheden variëren van kleine verschillende projecten tot de twee grotere projecten die deze organisatie maakt. Dit zijn 2 grote portalen. Eentje voor het doen van berekeningen, in zien van financiële gegevens, mutaties invoeren etc. en eentje voor de directe klanten om data op te kunnen vragen bij externe bedrijven. Dit alles gebeurt in een microservice architectuur.


Eisen

Zij zijn op zoek naar iemand met de volgende eigenschappen:
- Een afgeronde MBO +/ HBO opleiding
- Minimaal 1 jaar gerelateerde werk ervaring
- Aantoonbare kennis van PHP en het Symfony en/of Laravel framework
- Goede beheersing van de Nederlandse taal


Aanbod

Dan staat daar ook zeker iets tegenover:
- Goed salaris tot maximaal € 3500 afhankelijk van jouw kennis en kunde o.b.v. 38,75 uur
- Vakantiegeld, 27 vakantiedagen
- Mogelijkheid tot thuiswerken + flexibele werktijden
- Winstuitkering
- Reiskostenvergoeding
- Korting op verzekeringen
- Trainingsbudget om te blijven leren en groeien!
- Pensioenregeling 100% vergoed

Voor meer informatie en om te solliciteren op deze functie kun je reageren via onderstaande contactgegevens. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien.

Angelo Schilder – Business consultant PHP | Python | Front-end & UX/UI Design

/ 088- 321 8 123/ 0637311155 / www.starapple.nl

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Angelo Schilder
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures