Vacature Medior/Senior PHP Developer - Rotterdam

Rotterdam

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In de functie van PHP developer werk je samen met het team van developers aan complexe software die bedrijven helpt bij het boosten van hun sales. De infrastructuur draait hier op AWS en je werkt hier met de laatste technieken binnen PHP, Node.js, MySQL en NoSQL. De frontend wordt hier geschreven in JavaScript met React als library.

De developers die hier zitten hebben allemaal een passie voor programmeren en worden gedreven door het schrijven van goede code. OOP en Design Patterns zijn begrippen die hier niet zomaar geroepen worden en zijn buzzwords. Dit jaar staan er mooie en belangrijke integraties te wachten waar jij aan gaat werken ofwel je levert een grote bijdrage aan het succes van de software. 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal 6 jaar ervaring als PHP developer;
- PHP7(OOP) heb je al werkervaring mee;
- Je hebt ervaring met MySQL of andere vergelijkbare databases;
- Ervaring met React en NodeJS is een pré;
- Ervaring met AWS is een pré;
- Je bent een teamplayer.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed, namelijk;
- Een salaris dat past bij jouw ervaring;
- Je werkt op een schitterend en ergonomisch kantoor;
- Elke dag een verzorgde lunch;
- Leuke collega's.

Heb jij interesse? Neem dan contact met mij op via 06 39 07 98 28 of [email protected]


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Wil jij als Backend PHP/Node.js developer werken met de laatste technieken binnen een snelgroeiende organisatie waar veel ruimte is voor plezier? Dan is dit de kans waarop je zit te wachten.

Deze hippe, jonge en moderne onderneming is in korte tijd snel gegroeid. Ze hebben hier software gebouwd voor bedrijven die hun sales graag een boost willen geven. De software is complex en erg breed waardoor er voor jou als Backend developer een mooie uitdaging klaar ligt. 

Ze zitten in het centrum van Rotterdam en hebben een mooi kantoor aan de rand van de Maas. De personen die hier werken hebben allemaal één ding gemeen; ze hebben allemaal een passie voor development. Zij zorgen ervoor dat werknemers elke dag met veel plezier aan het werk gaan. Hoe doen ze dat dan? Ergonomische bureaus, hackatons, een hip kantoor, lunch en keuze van je eigen hardware zijn allemaal dingen die jij tot je beschikking krijgt. Het is een jonge en hippe club waar de gemiddelde leeftijd tussen de 20 en 40 jaar is.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Rotterdam