Vacature Frontend React Developer gezocht in hartje Rotterdam

Rotterdam

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Frontend React Developer ga je in één van de zelfsturende Agile teams een Frontend functie bekleden. Er is hier altijd ruimte voor zowel jong talent als voor Ontwikkelaars met meer ervaring; alle niveaus zijn dus welkom! Belangrijk is dat jij een proactieve houding hebt en enthousiast bent over je vak. Je volgt de technologische ontwikkelingen binnen de wereld van (web)development dan ook op de voet. 

Je komt te werken aan zowel het verder uitbouwen/onderhouden van bestaande applicaties, als aan volledig nieuwe projecten. Een voorbeeld van een recent project is bijvoorbeeld het ontwikkelen van een groot aantal websites voor een hotelketen. Voor iedere vestiging (tientallen) diende een unieke, maar toch volgens dezelfde richtlijnen, website gebouwd te worden. Via deze website kunnen gasten bijvoorbeeld alle informatie omtrent hun verblijf vinden, reserveringen maken, online inchecken en meer. Uiteraard moesten deze websites ook een mobiele variant hebben. Een Agile team van jouw potentieel nieuwe werkgever heeft dit project gerealiseerd en is nog steeds druk bezig met optimaliseren.

Zoals gezegd staat technologische innovatie centraal in deze organisatie. Je komt dan ook met de nieuwste technieken te werken en krijgt ook voldoende ruimte deze te leren. Zo ga je onder andere aan de slag met Javascript (ES6, ES7), Typescript, React en indien je dit kunt of wil leren, NodeJS. 

lees meer

Functie-eisen

- Een HBO/WO diploma is prettig maar geen must;
- Ervaring met het ontwikkelen van webapplicaties in React;
- Een proactieve houding;
- Je bent altijd op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen;
- Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent ambitieus.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

- Een boven marktconform salaris, afhankelijk van de ervaring die je meebrengt;
- Goede secundaire voorwaarden;
- Een mooie en technisch uitdagende functie die goed op je CV staat, in een organisatie waar je eindeloos door kunt groeien.

 


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Wil jij werken binnen een organisatie waar je in een zelfsturend team terechtkomt, veel vrijheid krijgt en ook nog eens met de allernieuwste technieken aan de slag gaat? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Je komt terecht in een organisatie die tientallen jaren bestaat en waar momenteel bijna 500 enthousiaste mannen en vrouwen werken. Zij zijn verdeeld over meerdere locaties in Nederland. Als organisatie helpen zij derde partijen met het ontwikkelen van digitale campagnes, websites en applicaties. Inmiddels bedienen zij ontzettend veel (tevreden) klanten, zowel binnen als buiten Nederland.

De sfeer in de organisatie is informeel. Werken voor deze organisatie betekent dat je, samen met je zelfsturende team, heel veel vrijheid krijgt. Jullie werken nauw samen met de eindklant om te bepalen wat de beste werkwijze voor een bepaald project is, vervolgens gaan jullie dit als (Agile) team realiseren. Dit doe je gewoon vanaf het kantoor in Rotterdam (of, mocht het dichterbij je huis zijn, vanaf één van de andere vestigingen in het land).

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Rotterdam