Vacature Functioneel beheerder a.i. - Rotterdam

Rotterdam

SourceSelect Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Werk waar je trots op kan zijn. Dit ga je doen. 
De afdeling IT4IT zoekt een ervaren Functioneel Beheerder. Het werk neemt enorm toe. En wordt IT steeds belangrijker. En IT heeft IT nodig om te optimaliseren, te automatiseren en sneller te werken.
Als Functioneel Beheerder IT4IT beheer je de tooling waar onze 30+ DevOps teams mee werken. Dit zijn systemen zoals AzureDevOps en ServiceNow onder, maar ook gespecialiseerde software voor testautomatisering, monitoring en meer. Jij stelt onze DevOps teams in staat om focus te hebben op het leveren van business waarde door deze systemen goed te configureren en gebruiksvriendelijk te houden.

De wensen van onze DevOps collega’s zijn groot, en jij helpt ze door hun ideeën om te zetten in concrete oplossingen en aanpassingen. Je zorgt ervoor dat deze met built-in quality zo snel mogelijk gebruikt kunnen worden. Hebben je collega’s een probleem met onze oplossing? Dan ben jij er om ze te helpen. Je helpt ze op weg met nieuwe tools en creëert inzicht door middel van rapportages. Kortom, zonder jou kunnen ze het niet. Gaaf toch?

Jouw sterke punten. Worden wij blij van.  
Jij bent een Functioneel Beheerder IT4IT met gezonde nieuwsgierigheid om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste snufjes en ontwikkelingen. Innoveren is belangrijk. Ons vakgebied verandert snel, en het willen en kunnen verdiepen in nieuwe oplossingen hoort bij ons team. Klantgerichtheid en klanttevredenheid staan bij jou hoog in het vaandel. Onze tools moeten anderen helpen hun werk beter te doen, en niet andersom.

lees meer

Functie-eisen Wat jou onze ideale nieuwe Functioneel Beheerder IT4IT maakt?  
  • Je hebt praktische ervaring in het beheer van AzureDevOps en Servicenow. Ruime ervaring in vergelijkbare tools is bespreekbaar.
  • Je hebt een goed gevoel voor data en automatisering. Geen enkel systeem werkt in een vacuüm, dus je begrijpt hoe ze samen de waardeketens vormen
  • Je hebt interesse in nieuwe ontwikkelingen en innovaties op het gebied van IT. Het implementeren hiervan maak je je gemakkelijk eigen.
  • Je hebt ervaring met agile scrum, en het liefst in de combinatie van SAFe, DevOps en servicemanagement. Onze oplossingen moeten op deze methodes aansluiten.
  • Je bent vriendelijk en denkt graag mee, je laat je niet met een kluitje in het riet sturen. We werken nauw samen met externe leveranciers, en alleen samen kunnen we hier een succes van maken.
  • Je beheerst de Nederlandse taal. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 70,00 p/u

In overleg; Afhankelijk van aantal jaren werkervaring
Overige info Een goed team. Daar hoor je bij.  
Meteen vanaf dag één maak je deel uit van het team IT4IT, onderdeel van de Support Trein. Voorlopig werk je vanuit huis, maar op termijn zal je overal komen waar IT werkzaam is (Regio Rotterdam), naast dat we onze eigen vaste scrum plek hebben in Rotterdam. Je werkt met ervaren DevOps engineers en architecten in sprints van twee weken.

lees meer

Bedrijfsomschrijving SourceSelect is een recruitmentbureau, gericht op het bemiddelen van IT professionals voor vaste banen of interim functies. Met ervaring in recruitment en specifiek binnen het IT vakgebied, werven wij voor kleine en grote organisaties.

Wij bemiddelen in banen voor diverse IT professionals, zoals developers, systeembeheerders, applicatiebeheerders, BI specialisten, business analisten, IT managers, etc.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Business Analist in Rotterdam