Vacature Senior Consultant SalesForceCRM - Rotterdam

Rotterdam

Add Value IT Recruitment
 • Add Value IT Recruitment Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je bent werkzaam in de SalesForce business en beschikt daarbij al over enige jaren ervaring. Je bent op zoek naar meer uitdaging waarbij jij jezelf kunt ontwikkelen en je carrière naar een hoger niveau kan tillen. Je bezit leidinggevende kwaliteiten en wilt deze graag uitbreiden. Daarnaast zijn je commerciële vaardigheden sterk en is het ontdekken van nieuwe kansen en oplossingen je tweede natuur.

Zelfstandig werken of opereren in een team van specialisten is je op het lijf geschreven. Als jij jezelf herkent in de bovenstaande omschrijving is deze vacature Senior Consultant SalesForce CRM dé baan voor jou.

Deze SalesForce partner is gevestigd in de omgeving Rotterdam. De snelgroeiende consultancy is één van de marktleiders op het gebied van non-profit. Daarnaast heeft het veel grote multinationals in haar portefeuille. Dit brengt tevens complexe en interessante projecten met zich mee. Deze SalesForce onderneming heeft tevens een groot aantal Internationale projecten tot haar beschikking.

Deze snelgroeiende consultancy vraagt een ervaren en enthousiaste Senior Consultant SalesForce CRM. Daarbij kun je verantwoordelijk werken en ben je in staat om SalesForces oplossingen zelfstandig op te kunnen leveren. Het onderhouden van een goede onderlinge werkrelatie met de klant staat bij jou hoog in het vaandel. Het identificeren van kansen is je op het lijf geschreven. Dit kun je zowel bij bestaande en nieuwe projecten.

Het aannemen van een leidinggevende rol in de implementatie gaat je makkelijk af. Daardoor is het voor jouw geen probleem om andere consultants en projectteams op de juiste wijze aan te kunnen sturen. Je bent creatief en denkt actief mee met het management en de directie. Zowel van de partner als de klant. Daarnaast voldoe je aan het onderstaande profiel:

Dit bedrijf biedt een uitdagende werkomgeving waarin jij alle kansen krijgt om je zowel persoonlijk als op werkniveau te kunnen ontwikkelen. Daarnaast ben je werkzaam binnen een team van top professionals en kun je tevens ervaring opdoen in Internationale projecten. Binnen de onderneming worden je tevens diverse opleidingsmogelijkheden geboden voor het behalen van certificaten. Daarnaast biedt deze SalesForce partner ook:

 • HBO denk en werkniveau
 • ruim 4+ jaar kennis en ervaring in SalesForce
 • je bezit leidinggevende en aansturende kwaliteiten
 • uitstekende commerciële vaardigheden en inzicht in complexe trajecten
 • uitstekend salaris gebaseerd op jouw ervaring
 • interessante secundaire voorwaarden
 • auto, laptop en smartphone van de zaak
 • werkzaam binnen een team van top professionals
 • diverse Internationale projecten
 • opleidingsmogelijkheden voor het behalen van certificaten
 • leuke werkomgeving met gezellige collega’s

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij geloven in de kracht van een goed netwerk en goed huiswerk. Het loont om tijd te investeren in de zoektocht en het selectieproces, met als doel om de beste IT professionals voor de lange termijn te vinden. Wij opereren in een nichemarkt, met een focus op Microsoft Productivity (Office365, SharePoint, Dynamics en Azure). Onze jarenlange ervaring en specialisatie binnen Microsoft Recruitment zorgt ervoor dat wij de beste Microsoft Professionals kennen, de beste Microsoft vacatures kunnen aanbieden en daarbij ook de beste match kunnen maken voor beide partijen.

In onze beleving is de wereld van hit & run recruitment voorbij. De recruiter die gaat voor kwantiteit en iedere dag met een CV, die niet aansluit, aankomt gaat het niet meer redden. Slechte service en onethisch handelen, puur om de commissie op te strijken is niet meer van deze tijd.

lees meer

Contactpersoon Add Value
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!