Vacature Informatie Architect - Rotterdam

Rotterdam

DeRecruiter.nl
  • DeRecruiter.nl Bedrijfsprofiel
  • Universitair of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving Informatie Architect
We hoeven je niet uit te leggen dat het nogal complex kan zijn om een nieuwe afdeling én een gelikte en samenhangende architectuur op te zetten. Toch is dat precies wat we van je vragen: het slim op de kaart zetten van de afdeling Strategische Informatievoorziening plus het opzetten van een (informatie)architectuur voor business processen, informatiestromen en het applicatielandschap. Jij legt de basis voor goed informatiemanagement en vertaalt dit naar strategie, beleid en kaders. Plus dat je haarscherp in de gaten houdt of deze kaders worden nageleefd. Met jouw visie geef je richting aan de strategie en verwerk je die in de roadmap. Zo zorg je dat processen efficiënter verlopen en we inspelen op veranderingen in de toekomst. Omdat je zo’n cruciale rol hebt, neem je deel aan de Architectuur Board om de juiste architectuur te realiseren. Zo klaren jullie samen de klus.

Om uit te blinken in deze rol haal jij informatie over processen en applicaties bij de business op. Je analyseert deze informatie om zo applicaties te optimaliseren en adviseert je klant wat te doen. Soms gevraagd, soms ongevraagd. Maar altijd met overtuiging. Zodat het advies landt. Zo verover jij je plek binnen onze organisatie en zet je ons op het juiste spoor richting de toekomst. Deal?

Functie eisen Informatie Architect

Als Informatie Architect weet je wat nodig is om onze missie waar te maken. Jij hebt een duidelijke visie, weet waar je naar toe wilt en laat je niet omver blazen. Je bent een ondernemende teamspeler die weet wat zijn of haar meerwaarde is en laat dit ook zien. Soms is er wat overtuigingskracht en draagvlak nodig om te bereiken wat je wilt, jij weet hoe het spel gespeeld wordt. Daarnaast:

  • Beschik je over een afgeronde wo-opleiding en beschik over minimaal 5 jaar architectuur werkervaring;
  • Beschik je over de technische kennis hoe IT ketens samenhangen en weet je een doorvertaling te maken naar zowel de impact op de business als impact op IT;
  • Daarnaast ben jij de expert in datakoppelingen/uitwisseling/opschoning en data governance;
  • Houd jij je goed staande in een dynamische omgeving, die altijd in beweging is;
  • Heb je uitstekende schriftelijke en mondelinge presentatie- en adviesvaardigheden.


lees meer

Bedrijfsomschrijving Het is 2012 als Ramon de Meijer en Sita Keilman besluiten dat het anders kan. Of beter gezegd: anders móét. Hun visie op recruitment is namelijk net even anders dan ze tot nu toe bij verschillende bureaus hebben gezien. Ramon en Sita zien een recruitmentbureau voor zich met consultants die niet slechts hun best doen, maar het ‘gewoon regelen'. Een recruitmentbureau dat klanten én kandidaten weet te verrassen en altijd een stapje extra zet. Het liefst rennend. Een recruitmentbureau waar commitment en persoonlijke aandacht kernwoorden zijn dus. En waar een ongekende drive voor het beste resultaat de rode draad is. Uit díe ambitie is de Recruiter ontstaan.
Het verschil maken

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van werving en selectie, met een kantoor in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze kantoren – of op locatie – werken we dagelijks om het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit doen we met trots en plezier, want dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij hebben de mooiste functies op het gebied van ICT, HR, sales & marketing, management én meer. Ons netwerk bestaat vooral uit hoogopgeleide kandidaten. Om welk vakgebied of contractvorm het ook gaat, onze consultants gaan alleen voor de beste match. En die beste match kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen, want met gespecialiseerde, betrokken en ervaren consultants gaan we alleen voor het beste resultaat. Zo maken wij het verschil.

lees meer

Contactpersoon F Wolsink-Hagens
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Informatie Architect in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures