Vacature Helpdeskmedewerker Rotterdam

Rotterdam

Jobfinity
 • Jobfinity Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Onze klant in Rotterdam, is op zoek naar een spontane, ervaren Support Medewerker, het liefst met ervaring in het ondersteunen van software en met enige kennis van websites e.g. html, java, etc.


Functieomschrijving Helpdeskmedewerker Rotterdam

Als Support Medewerker maak je onderdeel uit van de Product Support afdeling. Deze afdeling heeft als doel dat de dienstverlening naar tevredenheid van en volgens de afspraken met de klant wordt uitgevoerd. Je zult je richten op alle 1e lijn werkzaamheden voor alle klanten van onze opdrachtgever over de gehele wereld. Veelal werken deze klanten met implementatiepartners waar je veelvuldig contact mee zal hebben. Het doel van de 1e lijn is om zoveel mogelijk af te handelen zonder gebruikt te maken van de 2e of 3de lijn. Wij streven naar een 1e lijn met zoveel mogelijk kennis, jouw rol hierin is cruciaal.


Werkzaamheden helpdesker IT in R'dam

Je bent Single point of contact voor Product Support gerelateerde zaken, en het visitekaartje van de Support organisatie. Je werkzaamheden bestaan met name uit het registreren, doorsturen, oplossen en afhandelen van storingen en aanvragen. Jouw verantwoordelijkheden bestaan uit het leveren van accuraat en kwalitatief hoogstaand werk, het volgens de afspraken afhandelen van storingen en aanvragen, klanten en collega's op een professionele manier te woord staan en natuurlijk het signaleren van knelpunten en het aandragen van verbeteringen. De klant heeft als filosofie dat de kwaliteit van het werk zo goed is als de mensen die het uitvoeren.


Vaardigheden Helpdeskmedewerker ICT
 • Goede communicatieve vaardigheden: In staat om op het juiste niveau en in duidelijke taal te communiceren naar klanten en naar collega's;
 • Aandacht voor kwaliteit en detail: De kwaliteit is van zeer groot belang, de ideale kandidaat is in staat om een hoge mate van stabiliteit en kwaliteit te handhaven;
 • Prioritisering: Als onderdeel van Business IT Operations, zul je te maken krijgen met zeer veel verschillende bugs en inkomende verzoeken. Het vermogen om deze werkzaamheden de juiste prioriteit te geven is van groot belang; ⢠Flexibiliteit: Het bedrijf groeit erg snel en vereist daarom een hoge mate van flexibiliteit;
 • Helicopter view: In staat om de 'big picture' te zien; ⢠Initiatief: De opdrachtgever werkt voortdurend aan het optimaliseren en verbeteren van de dienstverlening. Een succesvolle kandidaat voor deze job zal zeer veel initiatief tonen, en bijdragen in het behalen van deze doelstelling.
Kennis en ervaring
 • MBO/HBO IT diploma
 • Klantvriendelijk
 • Kennis en ervaring met websites e.g. HTML, java, etc.
 • Analytisch sterk en leergierig
 • Je staat stevig in je schoenen
 • ITIL kennis en ervaring
 • Werkervaring in een softwarebedrijf is een pré
Informatie over de klant

De opdrachtgever is één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland en dient meer dan 20.000 klanten wereldwijd. De klant biedt een applicatie platform waarmee gebruikers snel business applicaties kunnen ontwikkelen, deployen, aanpassen en integreren met (hun) bestaande systemen.


Aanbod voorwaarden

Je komt te werken in een leuk, jong en zeer gedreven team van IT-ers. Bij deze functie hoort een goed salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto. Daarnaast is er een bonusregeling en is er voldoende ruimte en budget voor het volgen van trainingen.

lees meer

Overige info
Marcel Goezinne
06 - 102 28 606
Bedrijfsomschrijving Wie is Jobfinity? Jobfinity IT Detachering detacheert support & beheerprofessionals binnen de IT. Naast detachering biedt Jobfinity ook detavast constructies aan van ICT professionals. Wij zijn persoonlijk bureau met een team op kantoor van vier collega's en 25 collega's die bij klanten gedetacheerd zijn. En dit is meteen wat ons ons maakt, de kleinschaligheid waardoor we kunnen gaan voor een goede band en kwaliteit naar collega's en opdrachtgevers.

lees meer

Contactpersoon Marcel Goezinne
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Rotterdam