Vacature .NET Software Engineer Payments - Rotterdam

Rotterdam

Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als we willen dat het klimaat hetzelfde blijft, moet alles veranderen. Van de manier waarop we reizen en wat we eten, tot de manier waarop we betalen. Wil jij deel uitmaken van de revolutie? Dit is je kans!

Gaaf, hoe dan?

De grote uitdaging is om het aantrekkelijk te maken voor de eigenaren van tankstations om ook laadpalen te installeren. Ze hebben namelijk al genoeg te doen. Van alle technische zaken zoals de pompen, de luchtpompen, de wasstraat en nog veel meer, tot het schoonmaken van de wc. Gelukkig heeft één partij de oplossing. Als één van de grootste technische dienstverleners voor tankstations en laadpalen ter wereld hebben ze een uniek platform ontwikkeld om zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

Slim, maar wat heeft dat met mij te maken?

Jouw hulp is hard nodig voor de doorontwikkeling van het platform. Het doel is namelijk een one-size-fits-all oplossing. Een platform waarmee het mogelijk is voor alle diensten rond het tankstation te betalen, hulp in te schakelen bij problemen en alle data inzichtelijk te maken voor zowel de gebruiker als de pomphouder. Volledige self-service.

En die oplossing kan natuurlijk niet alleen voor tankstations worden gebruikt. In de toekomst moet eigenlijk ieder fysiek apparaat te koppelen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de snoepautomaat in de schoolkantine of de betaalautomaat in de parkeergarage.

Klinkt gaaf, maar zoek je dan ook een one-size-fits-all developer?

Solide C#/.NET skills zijn het belangrijkst. Alle andere vaardigheden, zoals bijvoorbeeld kennis van Xamarin, zijn mooi meegenomen. Wel is het zo dat je veel in de breedte komt te werken. Je bent dus niet enkel en alleen met de back-end bezig en het kan ook voorkomen dat je direct met een klant in contact komt te staan om een probleem op te lossen. Hoe meer kennis je dus hebt van zaken als werken op Azure of API development met Python, hoe beter.

Fijn, ik hou wel van afwisseling!

Mooi, maar voor afwisseling koop je geen brood. Daarom krijg je ook goed betaald voor je werk. Om te beginnen krijg je een basissalaris tussen de €45.000 en €65.000 bruto per jaar en een zeer solide secundair pakket met o.a. een goede pensioenregeling. Daarnaast krijg je uitgebreide opleidingsmogelijkheden en de kans om jouw stempel te drukken op de payment-oplossing van morgen. Nog steeds aan het lezen? Solliciteer nu!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.750 - € 5.417 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Rotterdam