Vacature Projectleider IT - Rotterdam

Rotterdam

DeRecruiter.nl
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving Projectleider IT

In de rol van Projectleider IT is het jouw doel om IT mee te laten groeien met de organisatie, die enorm aan het groeien is. De rol van de Projectleider IT is gericht op de meer technische projecten die oorsprong hebben vanuit de IT. In de rol zul je jouw IT-collega’s ondersteunen met jouw focus op projectmanagement. Zij krijgen vooral energie van inhoudelijke uitdagingen en jij bent de beste in het opzetten van een projectplan, het communiceren met stakeholders en het sturen op resultaat.

Zowel nationaal als internationaal word je verantwoordelijk voor diverse IT-projecten. Deze projecten variëren van het opzetten van de infrastructuur, het uitdenken van een plan voor geo-redundantie om locatie onafhankelijkheid te zijn of het implementeren van een nieuwe telefooncentrale. In de kern gaat het erom dat je goed kunt analyseren, overzicht kan creëren, en de juiste vragen kunt stellen om de behoefte van de organisatie naar boven te krijgen en een projectplan te maken. Tijdens dit proces sta je open en durf je kritisch te zijn.

Een ding is duidelijk, jij voelt je steeds weer verantwoordelijk om een project te laten slagen. Jouw technische kennis en ervaring met infrastructuur is van hoge toegevoegde waarde, aangezien het om de meer technische projecten gaat. Tijdens het project heb je voortdurend contact met interne en externe stakeholders.


Functie eisen Projectleider IT
  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding en ervaring in het leiden van technische IT-projecten;
  • Je hebt veel kennis en ervaring met IT, ervaring als systeembeheerder of IT-architect zou naadloos aansluiten;
  • Je bent resultaatgericht, krijgt energie van samenwerken en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Goede beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal.

Bedrijfsprofiel
Onze klant zet de komende jaren in op een verdere digitalisering en ze kunnen jouw hulp goed gebruiken. De functie van Projectleider IT valt onder de IT-afdeling. Een schets van het IT-team: een gedreven en gezellig team dat bestaat uit twee helpdeskmedewerkers, een werkplekbeheerder, een applicatiebeheerder, drie systeembeheerders, twee software ontwikkelaars en een IT manager. Ambities en kwaliteiten van medewerkers staan voorop om het IT-team verder te laten groeien.


lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Het is 2012 als Ramon de Meijer en Sita Keilman besluiten dat het anders kan. Of beter gezegd: anders móét. Hun visie op recruitment is namelijk net even anders dan ze tot nu toe bij verschillende bureaus hebben gezien. Ramon en Sita zien een recruitmentbureau voor zich met consultants die niet slechts hun best doen, maar het ‘gewoon regelen'. Een recruitmentbureau dat klanten én kandidaten weet te verrassen en altijd een stapje extra zet. Het liefst rennend. Een recruitmentbureau waar commitment en persoonlijke aandacht kernwoorden zijn dus. En waar een ongekende drive voor het beste resultaat de rode draad is. Uit díe ambitie is de Recruiter ontstaan.
Het verschil maken

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van werving en selectie, met een kantoor in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze kantoren – of op locatie – werken we dagelijks om het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit doen we met trots en plezier, want dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij hebben de mooiste functies op het gebied van ICT, HR, sales & marketing, management én meer. Ons netwerk bestaat vooral uit hoogopgeleide kandidaten. Om welk vakgebied of contractvorm het ook gaat, onze consultants gaan alleen voor de beste match. En die beste match kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen, want met gespecialiseerde, betrokken en ervaren consultants gaan we alleen voor het beste resultaat. Zo maken wij het verschil.

lees meer

Contactpersoon Daphne Noteboom
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectleider ICT in Rotterdam