Vacature Internationeel mediabedrijf zoekt Technisch MS Consultant - Rotterdam

Rotterdam

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als consultant werk je bij dit bedrijf binnen een team van professionele specialisten. Jouw expertise wordt gevraagd in alle fasen van een project, van pre-sales tot oplevering. Je verliest de grote lijnen daarbij niet uit het oog. Je werkt aan uitdagende projecten in technisch hoogwaardige IT-omgevingen die bestaan uit 200 tot enkele duizenden werkplekken.

Bij deze organisatie staat de klant centraal. Jij kent jouw klant en je bespreekt met hem/haar nieuwe ICT-concepten en -oplossingen die de ICT-omgeving kunnen optimaliseren. Dat vertaal je naar een ontwerp voor de ICT-infrastructuur, dat je vervolgens implementeert. Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor jouw klant, van advies, tot ontwerp tot implementatie of migratie. Optimale klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel maar je bent ook altijd op zoek naar nieuwe opportunities.

lees meer

Functie-eisen

Jij bent een IT-er met passie voor zijn vak. Je opereert op een MBO/HBO werk- en denkniveau. Je beschikt over minimaal 5 jaar ervaring als technisch consultant of een soortgelijke functie. Jij bent gemotiveerd, ontwikkelt je (vak)kennis en neemt de verantwoordelijkheid die bij je functie hoort. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent communicatief en sociaal vaardig in contacten met klanten en collega’s. Je bent écht de kandidaat die wij zoeken als je kennis hebt van de onderstaande technieken:
- Application & Desktop Delivery
- Virtualisation
- Cloud
- Mobility
- Infrastructure
- Software Defined Datacenter
 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Zij biedt een uitdagende baan in een organisatie met een open cultuur en opleidings- en groeimogelijkheden.
Uiteraard verzorgt zij een uitstekend salaris, smartphone, laptop en een erg mooie leaseauto.

Een 40-urige werkweek is daar de standaard, maar als je 36 uur wil werken, kan dat ook gemakkelijk. Daarbij hoort uiteraard een goed pensioen en erg leuke en interessante uitjes. Zij hecht veel waarde aan intensieve loopbaanbegeleiding. Samen met jou stelt ze een persoonlijk ontwikkelplan op om te kijken hoe jouw potentie het best tot zijn recht komt. 

Ook biedt zij je alle ruimte voor technische training van je persoonlijke vaardigheden.
 


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Technisch Consultant.

Sinds 2000 is deze goede klant van ons hard aan het groeien met de ambitie om de beste te worden in haar markt.
Maar ook echt alleen de beste werken ook hier. Slim, snugger, grappig, doel- en resultaatgericht werken zij hier.

Samen verzorgt zij de ICT-oplossingen voor middelgrote- en grote bedrijven, uiteraard met een gezonde passie voor het vak. Door de jaren heen heeft zij diepgaande investeringen gedaan om een speciaal diensten- en productenportfolio op een aantal voorwaardelijke focusgebieden te realiseren. Dit doet zij met doordachte ideeën en bewezen technologieën door hun eigen professionals. De passie voor IT die hier wordt gedragen is onmeetbaar, grenzen worden verlegd en dijken worden verplaatst. Het mooiste is, jullie doen het allemaal samen. Met 70 man sterk heb ik het hier over een organisatie waar jij je nooit zult vervelen en te aller tijde nieuwe uitdaging kunt verwachten.

Haar werkwijze kenmerkt zich door haar betrokkenheid en transparantie.

Zie jij jezelf hier al werken?
Loop niet te hard van stapel, begin maar eerst met solliciteren. Dit kun je doen door je meest recente CV te mailen naar [email protected]

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Technisch Consultant in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures