Vacature Frontend Developer - Rotterdam

Rotterdam

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 24 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Lijkt het jou leuk om voor klantprojecten aan de slag te gaan? Waarbij je door analyse, marktonderzoek en klantgesprekken erachter komt wat de klant écht nodig heeft. Maar zoek je tegelijkertijd ook diepgang en langlopende projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie:
Dit softwarebedrijf pakt enerzijds uiteenlopende klantprojecten op, waarbij je nauw met de klant spart om hun wensen volledig in kaart te kunnen brengen. Van bedrijfsapplicaties, webshops, apps, bestelsystemen en Backoffice systemen, we do it all! Alles wordt in-house van scratch af aangebouwd met de nieuwste development methodes in het achterhoofd.

Daarnaast hebben zij ook een in-house ontwikkeld CMS-systeem, wat zij tijdens deze projecten regelmatig gebruiken. Ooit begonnen als een systeem voor eigen gebruik, maar ondertussen een product wat al op de markt gezet is én wat zelfs al door andere bedrijven gebruikt wordt.

Gezamenlijk wordt er gewerkt vanuit een monumentaal pand in Rotterdam, waar je uitkijkt over het water, de Kuip en vernieuwende architecturen in Rotterdam. Naast dit bijzondere pand mag je natuurlijk ook vanuit je eigen huis werken, aangezien je de mogelijkheid krijgt om 2 à 3 dagen per week vanuit huis te werken. Ook zijn ze redelijk flexibel wat betreft werktijden, aangezien er geloofd wordt in vrijheid en eigen verantwoordelijkheid.


Functie

Je komt als Frontend developer terecht in een multidisciplinair team, waarbij iedereen een voorkeur mag uitspreken voor de backend of front-end. Het is dus aan jou waar de zwaarte komt te liggen & aan hen om jou op beide fronten verder te ontwikkelen. Het team bestaat momenteel uit 7 fullstack developers, die dagelijks samen aan mooie projecten werken en onderling sparren.

Je krijgt de vrijheid om aan eigen taken/projecten te werken, maar we moedigen je ook zeker aan om in teamverband te werken! Er wordt namelijk 20% van de tijd gewerkt in klantteams, waarbij je dedicated gekoppeld wordt aan een klant, samen met een andere collega. Op deze manier kan jij het projecten écht van dichtbij meemaken en de groei/successen met de klant realiseren tot het einde. Jij werkt namelijk zo nauw met de klant samen, dat je elke stap gedurende het proces meemaak. Samen werken jullie aan het einddoel!

De overige 80% van jouw tijd werk jij aan het in-house CMS-systeem wat continu doorontwikkeld wordt. Jullie gebruiken deze namelijk niet alleen intern, maar wordt ook gebruikt door externe bedrijven. Zodoende vind je diepgang, langdurige klantprojecten allemaal in 1 functie.

Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Laravel, JavaScript, Vue.js & Angular.


Eisen

Ben jij

Naast jouw Front-end werkzaamheden/achtergrond, lijkt het jou leuk om je uiteindelijk te ontwikkelen tot fullstack developer. Met daarbij de zwaarte op de Front-end. Jij bent een echte doorzetter, houdt van een uitdaging en leert graag nieuwe dingen. Jij ziet de meerwaarde van fullstack development en ontwikkelt je hier graag verder in.
Daarnaast is het belangrijk dat jij:

- Jij beschikt over een afgeronde hbo-diploma (bij voorkeur een technische richting)
- Jij hebt aantoonbare ervaring als developer (stage-ervaring is ook ervaring)
- Je bent enthousiast, leergierig en verdiept je graag in je passie!
- Groot verantwoordelijkheidsgevoel


Aanbod

Zij bieden jou:

- Laptop en telefoon van de zaak.
- Mogelijkheid voor een auto van de zaak (met als voorwaarde dat je niet om de hoek woont)
- Een mooi salaris op basis van ervaring
- Ruimte voor eigen ideeën en ontwikkelingen
- 25 vakantiedagen
- Ov-vergoeding
- Leuke uitjes en activiteiten

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door jouw CV (en motivatie) te sturen naar of bel naar 088 - 3218123

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Angelo Schilder
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Rotterdam