Vacature Data Architect - Rotterdam

Rotterdam

DeRecruiter.nl
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving Data Architect
Elke afdeling binnen deze organisatie heeft specifieke informatie nodig. Welke data dat zijn, bekijk je door continu hun behoeften te analyseren en te signaleren. Vervolgens vertaal je die input door naar een concreet adviesplan op het gebied van data, BI-architectuur en infrastructuur voor het (senior) management. Daarin pak jij de verantwoordelijkheid als senior data architect door architecturale keuzes te maken. Ook is het opstellen van een implementatie roadmap voor wijzigingen en aanpassingen binnen het BI-domein geen enkel probleem voor je. Je past de juiste (meta)datamodellen met gemak toe om ons datadomein verder te ontwikkelen. Tegelijkertijd waarborg je de aansluiting op onze continu veranderende bedrijfsprocessen. Natuurlijk volgens de vastgestelde kaders, richtlijnen en wettelijke bepalingen. Dit doe je zelfstandig en altijd met een positieve mindset. Goed is voor jou niet goed genoeg. Je gaat binnen deze nieuwe functie altijd voor perfectie als het gaat over data-architectuur. Van het beoordelen van IT-adviezen tot het helpen kiezen van data gerelateerde IT-middelen en het identificeren van kansen binnen het datadomein. Jij zorgt dat de digitale ambities kunnen worden waargemaakt dankzij een hoogwaardig en efficiënt datalandschap.

Functie eisen Data Architect
Zelfs tijdens de meest hectische dagen ben jij de rust zelve. Althans, zo lijkt het van de buitenkant. Ondertussen ben je een innerlijke strijder die alles wil verbeteren. Je komt met resultaten dankzij jouw verantwoordelijkheidsgevoel. Afspraak is afspraak en geen woorden maar daden. Ook ben je altijd duidelijk in je communicatie, want dan pas kan je plannen tot actie omzetten. Herkenbaar? Verder ben je in het bezit van:
  • een hbo- of wo-diploma in de richting Informatica of Business Information Management, met aantoonbaar wo-werk- en -denkniveau;
  • minimaal 5 jaar werkervaring als data architect of procesarchitect en enigszins ervaring als data engineer;
  • ervaring met het bedenken en realiseren van complexe gegevensuitwisseling;
  • bekendheid met data governance analytics en end-to-end-data-architectuur;
  • ruime ervaring op het gebied van data uitwisselingen en bijbehorende technologie, bijvoorbeeld EAI, ETL of KAFKA;
  • kennis van onder andere BI tools, data-integratie-suites en master datamanagement;
  • ervaring met projectmanagementmethodieken, zoals PRINCE2 en Agile Scrum;
  • uitstekende schriftelijke, mondelinge prestatie- en adviesvaardigheden.


lees meer

Bedrijfsomschrijving Het is 2012 als Ramon de Meijer en Sita Keilman besluiten dat het anders kan. Of beter gezegd: anders móét. Hun visie op recruitment is namelijk net even anders dan ze tot nu toe bij verschillende bureaus hebben gezien. Ramon en Sita zien een recruitmentbureau voor zich met consultants die niet slechts hun best doen, maar het ‘gewoon regelen'. Een recruitmentbureau dat klanten én kandidaten weet te verrassen en altijd een stapje extra zet. Het liefst rennend. Een recruitmentbureau waar commitment en persoonlijke aandacht kernwoorden zijn dus. En waar een ongekende drive voor het beste resultaat de rode draad is. Uit díe ambitie is de Recruiter ontstaan.
Het verschil maken

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van werving en selectie, met een kantoor in Utrecht en Amsterdam. Vanuit deze kantoren – of op locatie – werken we dagelijks om het verschil te kunnen maken voor onze opdrachtgevers en kandidaten. Dit doen we met trots en plezier, want dat vinden wij het allerbelangrijkste. Wij hebben de mooiste functies op het gebied van ICT, HR, sales & marketing, management én meer. Ons netwerk bestaat vooral uit hoogopgeleide kandidaten. Om welk vakgebied of contractvorm het ook gaat, onze consultants gaan alleen voor de beste match. En die beste match kun je met een gerust hart aan ons toevertrouwen, want met gespecialiseerde, betrokken en ervaren consultants gaan we alleen voor het beste resultaat. Zo maken wij het verschil.

lees meer

Contactpersoon F Wolsink-Hagens
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Data Architect in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures