Vacature Projectmanager Digital - Rotterdam

Rotterdam

Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Werving en selectie. Zet een toffe vacature online, voer wat gesprekjes en binnen no time heb je de kandidaat die je zocht. Easy peasy lemon squeezy, right? Not! Difficult difficult lemon difficult. Gelukkig is de oplossing er al.

Vertel verder...

Wij weten als geen ander dat het vinden van de juiste talenten een enorme uitdaging kan zijn voor werkgevers. Zeker in deze arbeidsmarkt. Hier kun je dan eeuwen naar zoeken en hopen dat je ooit de juiste persoon voor de juiste plek vindt, maar dat kost tijd en geld. Was er maar een platform voor, wat het werven stukken makkelijker zou maken…

Het komt als geroepen. Deze mensen hebben software ontwikkeld die ze in een handig en simpel platform hebben verwerkt. Alle data samengevat in een bundel, die het volledige sollicitatietraject kan overzien. Dit bieden ze dan weer aan aan verschillende (internationale) klanten, die opgelucht ademhalen. Wat eerst een kansloze missie was, is nu een koud kunstje. Talent komt precies terecht waar het hoort.

Gaaf! En wat kan ik doen?

De naam zegt het al: als project manager ben je bezig met verschillende projecten. Dat is gelijk wat het werk zo veelzijdig maakt. Die veelzijdigheid is leuk en uitdagend tegelijk, en geen dag is hetzelfde. De meest uiteenlopende digitale projecten liggen van begin tot eind op je bord. Hierbij ben je de schakel tussen de IT-kant en de klant, maar niet zo simpel als een vertaalmachine. Het is belangrijk dat je voorziet in de wensen van de klant, door aan de achterkant van de website bezig te zijn.

Dat klinkt goed, maar kan ik genoeg?

Omdat je al eerder als projectmanager in de online communicatiebranche hebt gewerkt, weet je waar je aan begint. Je snapt de digitale wereld en kunt werken met de juiste tools. Je kent API’s, kunt werken in CMS’en en snapt Google Analytics. Vind je het top om bij te dragen aan de groei van een multinational binnen Nederland, binnen een vakgebied wat jou goed past? Dan ben je klaar om te gaan.

En wat zit erin voor mij?

Je valt hier in een Nederlandse aftakking van een Amerikaans bedrijf. Dat betekent dat je ook kan genieten van de luxe van het succes van de Amerikaanse tak. Denk aan een prachtig kantoor en een Michelin-chef die de lunch maakt. En dan nog het salaris: wat is er mis met tot €5000 bruto per maand ontvangen? En dan hebben we de laptop van de zaak en reiskostenvergoeding er nog niet bij vermeld. Die Apply button staat er niet voor niks…

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Search X Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Project Manager in Rotterdam