Vacature Senior PHP Webdeveloper met frameworks (Laravel & Symfony) - Rotterdam

Rotterdam

Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij leergierig, assertief en communicatief sterk? Wil jij als ervaren PHP webdeveloper in een team samenwerken om de maatschappelijke educatie van het personeel binnen verschillende bedrijven te stimuleren? Jij als expert in het programmeren binnen PHP krijgt er energie van om kennis over te dragen binnen het team. Daarnaast ben je gedreven om te ontwikkelen en het uiterste uit jezelf te halen om een meerwaarde te creëren aan de diverse projecten binnen dit bedrijf!

Is jouw tijd aangebroken om verder te ontwikkelen? Hier kan je al je ondernemende kwaliteiten kwijt!


De functie

Voor een zeer gewaardeerde partner ben ik op zoek naar een senior PHP developer. Dit bedrijf ondersteunt de opleiding van personeel in verschillende sectoren. Vroeger besteedde dit bedrijf het programmeren van systemen uit, maar ze zijn sinds anderhalf jaar weer bezig met het opzetten van een eigen development team. Momenteel bestaat het team uit 2 junioren, 2 mediors en 1 teamlead. Kwaliteit is het uitgangspunt voor de stevige applicaties en projecten waar je mee aan de slag zult gaan. Je hebt je eigen visie, maar staat open voor verandering en bent wendbaar in het nemen van beslissingen. Tijdens de projecten maak je gebruik van Laravel, Symfony en Drupal. Door Agile te werken komen jullie snel tot de best practises en zorgen jullie er samen voor dat de codes netjes en schoon geschreven worden!


Functie-eisen
  • Permanente aanstelling;
  • 5+ jaar ervaring in PHP en Front-end;
  • 5+ jaar kennis met Laravel en Symfony;
  • Kennis van react is een pre;
  • Gedreven en passie voor het vak.
Benefits
  • Uren per week; 32+;
  • Salaris; €5000+ bruto;
  • Laptop;
  • Gratis financieel advies (t.w.v. 2000 euro);
  • Reiskosten.

Ben jij de senior PHP developer die wij zoeken en ben je enthousiast geworden? Wacht dan niet langer en neem contact op met mij; [email protected] of +31 6 81250141

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

lees meer

Contactpersoon Dillan Meijer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Laravel Programmeur in Rotterdam