Vacature R&D Embedded Software Engineer - Rotterdam

Rotterdam

Spilberg
 • Spilberg Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een relatie van Spilberg ben ik op zoek naar een R&D Embedded Software Engineer


Het bedrijf:

Dit bedrijf in Zuid-Holland is vooraanstaand in het ontwikkelen en onderhouden van slimme technologie in de zorg. Zij dragen eraan bij dat ziekenhuizen en hun personeel zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Door het ontwikkelen van onder andere draadloze alarmering, toegangscontrole, plaatsbepaling en slimme sensoren heeft het bedrijf een sterke positie op de Nederlandse zorgmarkt verkregen en maken dagelijks duizenden mensen in de zorg gebruik van hun materiaal. Om deze ontwikkeling door te kunnen zetten, zijn zij momenteel op zoek naar een Embedded software engineer die het team komt versterken.


De functie:

In de functie ben je voornamelijk bezig met het schrijven en optimaliseren van firmware. Hierom is enige affiniteit met hardware erg belangrijk. Je werkt o.a. op de chip en lowlevel. Een ander belangrijk onderdeel is onderhoud van de producten die al in gebruik zijn.


Technische vaardigheden:
 • 5 jaar werkervaring als Embedded software/ firmware engineer;
 • Affiniteit met Hardware;
 • Affiniteit met Domotica;
 • Kennis van C/C++;
 • Ervaring met tijd kritisch programmeren;
 • Ervaring met RTOS;
 • Ervaring met werken op Linux platforms;
 • Minimaal een hbo diploma in een relevante richting.
What’s in it for you?

Een uitdagende compacte werkomgeving waar men integraal werkt aan oplossingen voor de zorg. Het is nog een relatief klein bedrijf wat zorgt voor korte lijntjes en veel persoonlijk contact tussen de werknemers. Bij dit bedrijf zijn de resultaten die jij naar zet direct zichtbaar. Dit gecombineerd met een marktconform salarispakket, extra trainingen en een goede werksfeer maakt het werken bij dit bedrijf bijzonder prettig.

Voel jij je direct aangesproken en kun jij niet wachten om hier aan de slag te gaan? Neem dan contact op met mij via 06-51880947 of [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

lees meer

Contactpersoon Arthur Lambalk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Embedded Software Engineer in Rotterdam