Vacature Senior Full-Stack Developer – Zuid-Holland - Rotterdam

Rotterdam

Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een partner van Spilberg zijn we op zoek naar een full-stack developer voor de regio Zuid-Holland. Binnen deze functie ben je werkzaam voor een wereldwijde marktleider in het leveren van software en digitale marketingoplossingen voor de auto-industrie. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het innoveren van de manier waarop autodealers hun klanten een auto laten kopen, vanaf het moment dat ze online zoeken tot het moment dat ze hun auto terugbrengen voor een onderhoudsbeurt. Ben jij op zoek naar een bedrijf dat groot genoeg is om een verschil te maken en klein genoeg is om een stem te hebben binnen het bedrijf?  Lijkt het je wat om nieuwe of verbeterde software te leveren en er zo voor te zorgen dat de producten van onze partner, hun markt leidende positie behouden? Lees dan snel door voor de vereiste.


We zijn op zoek naar
 • Iemand die in staat is om complexe oplossingen duidelijk en accuraat te organiseren en te presenteren;
 • Iemand die indien nodig deelneemt aan trainingen en op de hoogte blijft van de ontwikkeling van interne processen en ontwikkelingen in de sector;
 • Iemand die verfijnde, vindingrijke en efficiënte herbruikbare softwareoplossingen kan creëren voor grootschalige systemen, in meerdere browsers voor verschillende apparaten en besturingssystemen;
 • Iemand die in staat is om bestaande applicatie software oplossingen te begrijpen en te interpreteren;
 • Ervaring in C# (.NET) en/of NodeJs of een andere hedendaagse programmeertaal;
 • Ervaring met  een of meerdere front-end technologieën, bij voorkeur React;
 • Stevige ervaring met Cloud omgevingen (AWS, Google Cloud, MS Azure);
 • Ervaring in REST API ontwerp principes;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Engels;
Wat je kunt verwachten
 • Een uitstekend salaris dat wordt bepaald aan de hand van jouw kennis en ervaring;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals interne opleidingsmogelijkheden, een individueel keuzebudget en vergoeding woon-werkverkeer;
 • Werkweek van 32-36 uur.
 • Werken voor een organisatie die investeert in jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw carrière wilt laten groeien, niet alleen door gericht te investeren in opleiding en ontwikkeling, maar ook door je in staat te stellen de spannende mogelijkheden te verkennen die onze wereldmarkt te bieden heeft.

Voldoe je aan bovenstaande eisen en ben je benieuwd naar meer informatie? Solliciteer dan nu en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

lees meer

Contactpersoon Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Full Stack Developer in Rotterdam