Vacature BI specialist | Rotterdam |MS SQL | Power BI | DAX

Rotterdam

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie:

Wij zijn 10 jaar geleden ontstaan uit een splitsing van onze moederonderneming met het idee om data inzichtelijker te maken. Momenteel hebben wij ons opgewerkt en zijn wij een ruim begrip geworden in het IT-landschap. Vanuit ons kantoor verzorgen wij voor vele grote internationale cliënten uitgewerkte strategieën en dat puur gebaseerd op onze vakkundigheid in het analyseren van data. Onze kracht komt voort uit de expertise van onze werknemers, met deze reden is onze bedrijfsfilosofie ook volledig ingericht om onze werknemers alle mogelijke hulpmiddelen te bieden die zij nodig hebben om optimaal te presteren. Zo organiseren wij diverse events om kennis bij te schaven, hebben wij vaak vakspecialisten die lezingen komen geven en bieden wij ook traingingen aan om elke specialist te stimuleren het meest uit haar carrière te halen. Je komt in een gezellig BI team terecht waar iedereen graag samen luncht, leuke BBQ’s bijwoont en zelfs samen sport.


Functie

Functie

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe BI specialist die zowel ervaring heeft met back- als front-end. Hierbij ga jij je richten op het bijstaan van onze cliënten met hun uitgebreide vraagstukken, analyseer je hun huidige data processen en bouw je rapportages om de cliënten inzicht te verlenen. Je werkt hierbij in teams of zelfstandig aan diverse projecten voor onze grote opdrachtgevers. Dit zorgt er voor dat je werkzaamheden altijd divers zullen zijn en geen dag hetzelfde is. Voor de functie is het belangrijk dat jij zowel zelfstandig als in teamverband kan werken, ook is het hebben van goede communicatieve vaardigheden van groot belang.


Eisen

Wat wij verwachten:

Minimaal HBO werk- en denkniveau
Minimaal 4 jaar ervaring als BI specialist
Aantoonbare ervaring met Power BI
Bekwaamheid met MS SQL
Additionele ervaring met andere rapportage tooling is een pré


Aanbod

Wat wij bieden

Een marktconform salaris van tussen de 4000-5000 (o.b.v. 40 u/w)
26 vakantie dagen
Auto van de zaak
Telefoon van de zaak
Diverse events
Vrije werkomgeving
Leuke maandelijkse incentives

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Ruben (088 – 321 8 123 of 0637017972) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 5.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Ruben van den Bosch
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Specialist in Rotterdam