Vacature C# | .NET Core | High tech software programmeren - Rotterdam

Rotterdam

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wanneer je aan een technisch hoogstaande uitdaging denkt op het gebied van zowel high-tech software als hardware, dan is dit de organisatie waar je naar zoekt. Door het unieke product waaraan hier gewerkt word, naast de kapitaalinjectie afkomstig van ’s werelds grootste beursgenoteerde bedrijven, is dit bedrijf over een aantal jaar niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ze staan aan de vooravond van de wereldwijde uitrol van het product en bouwt graag verder met jou.


Functie

Met 26 collega’s speel je mee in de Champions League op het gebied van Nano technologie. Omdat huidige meetsystemen in de chipindustrie metingen uitvoeren door middel van licht, lopen deze systemen tegen hun limiet aan. De oplossing hiervoor zit in het maken van 3D chips voor mobiele apparaten, echter zijn hier nog geen meetsystemen voor om de kwaliteit te waarborgen. De nieuwste uitvinding van deze organisatie maakt dit wel mogelijk en heeft ondertussen de harten van de grootste merken gestolen, waardoor er een enorme groei van het team plaatsvind.

Samen met de IT’ers ontwerp, schrijf en test je belangrijke componenten voor het Software Control Framework. Hierna zullen deze componenten worden geïmplementeerd. Hiernaast werk je aan complexe algoritmes voor beeldherkenning en het ophalen van data. De hoofdcode is geschreven in C#, voor de algoritmes wordt Python gebruikt. Ook is het handig als je ervaring hebt met multidisciplinaire scrumteams. Je vaardigheden worden namelijk breed ingezet binnen het team.

Omdat je samenwerkt om het niveau naar een hoger level te tillen is het belangrijk, dat je communicatief vaardig bent en goed in teamverband kunt werken. De voertaal op de werkvloer is Engels, waardoor dit een must is.


Eisen

-Je hebt een relevante Hbo-opleiding afgerond
-Minimaal 2 jaar ervaring met Software Development in C# en Python
-Je bent zelfstandig en neemt verantwoordelijkheid


Aanbod

- Salaris € 3.000,- tot €5.000,- (Afhankelijk van kennis en ervaring)
- 25 vakantiedagen
- 8% vakantiegeld in mei
- Reiskostenvergoeding

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Megan van der Vliet
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Rotterdam