Vacature Frontend Developer - Rotterdam

Rotterdam

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij als Front-end Developer werken binnen een innovatieve en creatieve werkomgeving in de culturele branche? Lees dan snel verder!

Deze organisatie in Rotterdam Is momenteel vanwege uitbreiding op zoek naar een extra Front-end Developer. Dit bedrijf heeft een complex platform (Saas) gebouwd waar het gros van de bedrijven uit de theaterbranche aan gekoppeld zijn. Zij mogen zich dan ook marktleider binnen deze branche noemen en bieden een totaaloplossing op het gebied van automatisering.

Binnen deze flexibele organisatie heerst er een informeel sfeer en familiegevoel, hierdoor is het verloop erg laag. Daarnaast vinden de programmeurs het tof om voor dit bedrijf te werken omdat zij niet altijd business-wise aan de slag gaan, maar juist meer aandacht aan de techniek geven!

Het team bestaat momenteel uit 14 personen, (7 development, 3 accountmanagers, 4 administratie etc. Ze hebben voor een centrale ligging in het centrum van Rotterdam gekozen. Zo is er (als Covid-19 verleden tijd is) ruimte voor leuke borrels op loopafstand van het kantoor. Wel maakt dit dat het kantoor enkel met het OV te bereiken is omdat parkeerruimte schaars is.


Functie

Als Front-end Developer zal je het huidige team ondersteunen bij het door ontwikkelen en onderhouden van het huidige high-traffic platform. Je springt dus niet van het ene naar het andere project, maar richt je volledig op het eigen product. Natuurlijk bevat dit ook de nodige veelzijdigheid. Zo gaan de werkzaamheden van lettertypes finetunen en slideshows stylen, de front-end van API-integraties met betaalsystemen, tot de interne tooling. Het platform is aan de backend gebouwd in het framework Symfony (PHP) en de Front-end in VueJS. Heb je hier al mee gewerkt dan is dit fantastisch, echter ben je met enkel Angular of React ervaring ook van harte welkom!

Zoals je kunt lezen zoeken ze dus meer een applicatie- dan een websiteontwikkelaar. Elke dag is om 10:00 een stand-up om de huidige vooruitgang van de sprints (2 weken) te bespreken. Het bedrijf is enorm flexibel, want thuiswerken, flexibele werktijden en vrij inplannen van vakantiedagen behoort allemaal tot de mogelijkheid.


Eisen

- HBO werk- en denkniveau
- Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
- Kennis van HTML5, CSS3(SCSS/LESS), Javascript i.c.m. met een MVC Framework
- Kennis van PHP is een pré
- Kennis van templatetalen zoals Smarty/Twig
- Ervaring met Git is vereist, affiniteit met Linux en command line tools zijn een pré.
- Uitstekende kennis van de Nederlandse taal (dit is de voertaal)


Aanbod

- Een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en niveau
- 8% vakantiegeld
- 25 vakantiedagen
- Flexibele werktijden en de vrijheid om (gedeeltelijk) thuis te werken
- Reiskostenvergoeding
- Pensioenregeling
- Een ruim trainingsbudget. Ze investeren graag in het personeel
- Lunch van de zaak, vrijdagmiddagborrels in de stad en te gekke uitjes met het team

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of wil je meer info? Bel dan 06- 28933647of 088-321 81 23 en vraag naar

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Danny Klerks
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Rotterdam