Vacature C# .NET Core Ontwikkelaar - Rotterdam

Rotterdam

ICT Group
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Locatie:
Veel van onze werkzaamheden voeren wij uit op ons kantoor in Barendrecht of Nieuwegein of bij onze klanten in de regio. Momenteel werken wij zoveel mogelijk vanuit huis. In de toekomst zullen we juiste balans bieden tussen thuiswerken, op kantoor en of klant locatie. 

Binnen het domein transport en logistiek hebben wij dagelijks te maken met uitdagende vraagstukken op onder andere het vlak  van Iot. Zo ontwikkelen wij bijvoorbeeld aan een Iot oplossing waar we van ruim 200.000 machines hun telemetrie en events verwerken. Dit komt neer op 200 miljoen berichten per dag. Hierin leggen we de focus op de schaalbaarheid binnen dit project zodat we in de toekomst een veelvoud van berichten kunnen verwerken. Dit wordt mogelijk gemaakt met behulp van Azure services i.c.m. .Net Core en C#.

Wij zijn op zoek naar C#  .NET Core ontwikkelaars die, zoals in het beschreven team, aan de slag gaan om oplossingen te bedenken en uit  te voeren voor onze klanten. Hoe kunnen wij deze telemetrie het beste verwerken en hoe kunnen we met name de schaalbaarheid bieden? Maar ook, hoe gaan we deze data uitvragen en welke onderdelen binnen bijv.  Azure platform zet je in om tot de juiste oplossing te komen? 

Wat ga je doen?

 • je gaat aan de slag met maatwerk projecten bij en voor onze klanten ;
 • je gaat aan de slag met softwareontwikkeling in C# en .NET Core;
 • samen met je collega’s ga je op zoek naar de juiste oplossing en welke (Azure) componenten je hierbij gaat inzetten;
 • het verwerken van gegevens uit externe systemen (bijvoorbeeld SAP) doormiddel van een pull of een push service;
 • het opzetten van processen met betrekking tot machine licenties;

Als C#/.Net Core ontwikkelaar ben je natuurlijk helemaal thuis in de .NET wereld.. Daarnaast zul je ook te maken krijgen met een diversiteit aan andere (Azure) technieken, denk hierbij aan:  Function Apps, App Services, SQL Databaes, Azure CosmosDB, Virtual Machines, load balancer, Azure DevOps, GIT en nog veel meer. 

Heb je nog niet alles in je portefeuille, dan gaan we samen aan de slag met jouw ontwikkeling op zowel technisch als persoonlijk vlak. 

lees meer

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde hbo opleiding;
 • Een aantal jaren recente en relevante werkervaring in C# én .NET Core;
 • Aantoonbare werkervaring binnen het Azure domein is een grote pre.
 • Je bent bekend met veilige cloud omgevingen gewerkt en bent je bewust van het security aspect als het gaat om het afschermen van belangrijke resources; 
 • Je denkt actief mee over de juiste oplossing en geeft jouw mening om samen tot het juiste eindresultaat te komen;
 • Onderwerpen als schaalbaarheid, onderhoudbaarheid, optimale inrichting en performance hebben jouw interesse; 

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info

Dit hebben we jou te bieden
Goed salaris: je ontvangt een goed marktconform salaris
13e maand: elk jaar een extra maandloon 
29 vakantiedagen: met de vrijheid om dagen bij of te verkopen
Pensioenregeling: een goede regeling voor je oude dag
Leaseauto: of een vergoeding voor je eigen auto
Onkostenvergoeding: een netto bijdrage in werkgerelateerde kosten
Opleidingen: houd je kennis op peil in onze ICT Academy
Boekenbudget: koop een boek of hard- of software voor jezelf

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over ICT Group
In 1978 werd ICT Group N.V. opgericht als specialist in de ontwikkeling van embedded oplossingen voor industriële toepassingen. In 2002 kreeg de naamloze vennootschap twee verschillende werkmaatschappijen: ICT Embedded en ICT Solutions. Deze werden in 2009 omgedoopt naar HUMIQ om vervolgens in 2012 verder te gaan onder de naam ICT Automatisering Nederland. ICT Group heeft de missie om herkend te worden als dé systeembouwer voor branchespecifieke en brancheoverschrijdende oplossingen en richt zich dan ook op het realiseren van efficiënte, flexibele en eenvoudige processen. Deze uitdaging gaat ICT Group voornamelijk aan binnen de domeinen Cities, Industries en Healthcare.

Werken bij ICT Group
De mensen van ICT Group staan dagelijks weer voor de uitdaging om complexe processen tot een werkend systeem te maken. Vervolgens is het de uitdaging om bestaande ICT oplossingen sneller, simpeler, duurzamer en effectiever te maken om het rendement te verbeteren. ICT Group gaat deze uitdaging graag aan met circa 1.400 medewerkers. Hoe ingewikkelder de projecten, hoe enthousiaster wij worden, en hoe ambitieuzer de doelstellingen, hoe hoger wij onze lat moeten leggen. Op deze manier is ICT Group erin geslaagd om al langer dan 40 jaar succesvol te zijn in de ICT en op industrieel gebied. Werken bij ICT Group betekent dat je gaat werken aan producten en projecten met slimme, innovatieve en integrale ICT oplossingen die jou persoonlijk uitdagen.

Vacatures ICT Group
Onder de vacatures van ICT Group vallen kansen in de categorieën Microsoft, Java, Embedded, PLC / SCADA / DCS & MES, Outsourced services, Staff, Testing / Agile en Project managers / Consultants. In onder meer Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Breda, Nieuwegein, Maastricht en Groningen worden uitdagingen aangeboden bij ICT Group. Bij ons bedrijf bestaan regelmatig nieuwe mogelijkheden voor onder meer .NET software developers, Angular ontwikkelaars, business consultants, software testers, solution architecten, Azure engineers en Java programmeurs. Er worden zowel young professionals als ervaren professionals gezocht, met name voor een fulltime dienstverband.

lees meer

Contactpersoon Jiska van Herpen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures C# .NET Developer in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures