Vacature Cloud Engineer - Rotterdam

Rotterdam

InWork BV
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Jouw rol

Wil jij de voortrekker zijn in de transformatie naar de Cloud bij verschillende klanten en zoek je omgevingen waar je kan leren en kan experimenteren? In de functie als Cloud Engineer bij InWork ontwikkel en implementeer jij infrastructuren, op deze manier leg jij het fundament voor succesvolle Cloud omgevingen. Je hebt ervaring met migraties van On Premise naar Cloud en kunt traditionele office producten naar Office 365 migreren. 

Dagelijks ga jij aan de slag met het ontwerpen, migreren, beheren en innoveren van IT-landschappen bij toonaangevende klanten van InWork. 

InWork is doorlopend op zoek naar startende- en ervaren Cloud Engineer die aan de slag gaan bij onze partners. De omgevingen verschillen en we hebben een grote diversiteit aan opdrachten bij commerciële corporate organisaties, overheidsinstellingen of multinationals. Dankzij ons netwerk aan opdrachtgevers is er voor jou als Cloud Engineer veel mogelijk. Ontdek je ambities bij verschillende bedrijven en doe ervaring op met verschillende IT-infrastructuren. Uiteraard helpen wij je om jouw (vak)kennis aantoonbaar te maken aan de hand van certificeringen en trainingen. Op deze manier zorgen wij samen dat jij de volgende stap kan maken.


Wat verwachten we van jou?
 • Een HBO diploma in de richting van ICT
 • Certificaten richting Azure (admin, security), AWS of Office 365
 • Je hebt een proactieve houding, je weet op een adequate manier werkzaamheden te coördineren en je kunt goed samenwerken
 • Ervaring binnen een ICT netwerk omgeving, liefst meer dan 2 jaar.
 • Kennis van Agile werken en Intune is een pré
 • In het bezit van een rijbewijs
Wat kun jij van ons verwachten?
 • Een arbeidscontract voor bepaalde tijd. Dus géén projectcontract, maar een vast maandsalaris. Wel zo fijn
 • Persoonlijke begeleiding, zodat wij jou goed kunnen helpen bij het waarmaken van je persoonlijke doelen
 • Verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie  
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen de functie en de kans om officiële certificaten te behalen
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld
 • Een reiskostenvergoeding die bij jou en je werk past

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.700 - € 3.600 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar jou! Tenminste als jij graag werkt in de IT en stappen wil maken in je carrière. Ben jij klaar om jezelf verder te ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij InWork staat groei centraal. Wij investeren in jouw ontwikkeling door opleiding en persoonlijke begeleiding van een Job Coach, of je nu aan het begin van jouw carrière staat of al een paar jaar werkervaring hebt. Sinds 2006 is InWork  dé wervingsspecialist binnen IT en Techniek. We hebben een groot netwerk met meer dan 30.000 professionals, waarvan ruim 900 bij ons in dienst. De mix van een jonge, energieke cultuur, groeimogelijkheden én de ruimte voor plezier, zorgt ervoor dat medewerkers hier op de juiste plek zitten.

lees meer

Contactpersoon Jason Ongolesono
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Engineer in Rotterdam