Vacature Lead Developer in omgeving Rotterdam (C#,React, Typescript, .Netcore)

Rotterdam

Hoppinger
  • Hoppinger
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor Hoppinger zijn we op zoek naar een ervaren lead developer die met zijn of haar team succesvolle software met impact wil ontwikkelen. 

Als lead developer bij Hoppinger geniet je van de vrijheid om een eigen structuur vorm te geven aan je team, je werk en je samenwerking met andere disciplines binnen de organisatie. Je hebt een centrale leiderschapsfunctie in je team en bent sparringpartner voor strategen, architecten en andere leads over verbeteringen in projecten en de organisatie als geheel.
Je werkt nauw samen met alle disciplines binnen en buiten je team. Van mede developers en data architecten tot strategen en designers. Je bent een belangrijk onderdeel van de ‘driehoek' waar technologie, gebruiker en strategie samenkomen en speelt samen met de lead designer een cruciale rol in de interactie en communicatie met de klanten en eindgebruikers voor wie we de digitale oplossingen ontwikkelen.

Het takenpakket is veelzijdig en verdeeld onder leiderschap en executie. Zo ondersteun je project- en delivery managers bij het bepalen en bewaken van de scope, vereisten en planning en speel je een cruciale rol in de communicatie met klanten over deze onderwerpen. Daarnaast maak je ook actief onderdeel uit van het team als software developer door code te schrijven, te reviewen, organiseren en structureren binnen de projecten. Je deelt proactief jouw inzichten over de projecten, code en voortgang en leidt junior en medior developers op tot technical leads. 
Het Hoppinger team is zeer data minded en innovatie-gedreven. Dit houdt in dat je bij Hoppinger nooit bent uitgeleerd en je zelf ook actief bijdraagt aan kennisdeling. Onder leiding van CTO Giuseppe Maggiore blijft Hoppinger zich continu ontwikkelen op het gebied van technologie en ben je als developer en lead regelmatig onderdeel van R&D projecten op het gebied van technologie, data en machine learning. 

lees meer

Functie-eisen Voor deze functie zijn we op zoek naar een getalenteerde developer die ervaring heeft met leidinggeven. Je houdt van de schoonheid en complexiteit van code en software die niet snel kapot gaat en schaalbaar is. Woorden als type safety en immutability klinken je als muziek in de oren. 
Je houdt van code typen, maar niet enkel om het typen maar omdat je daarmee toffe dingen kunt maken die mensen willen gebruiken. Je weet ook dat het daarom soms beter is eerst de architectuur en vereisten op papier te zetten; 
Als lead ben je een echte go-getter die zijn team motiveert en aanspoort om de klus te klaren en niet verlegen is om andere leads, peers, teamleden en de klant zo nodig uit te dagen om tot het beste resultaat te komen. Je kent echter ook je grenzen en weet wanneer je de expertise van anderen in moet schakelen voor de gewenste uitkomst. 
  • Je voelt je thuis in een aantal van de volgende disciplines: C#, SQL, TypeScript, React, Drupal, Docker, Kubernetes;
  • Je hebt een Msc in Computer Science of soortgelijke richting; 
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je spreekt en schrijft Nederlands en Engels op professioneel niveau. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Aantal uur per week 32 - 40 uur
Minimaal aantal uur is 32 uur.
Overige info Als partner in digitale transformatie bedenkt, realiseert en optimaliseert Hoppinger digitaliseringsstrategieën die de business van onze klanten laten groeien en een positieve impact hebben op het dagelijks leven van eindgebruikers. We richten ons op het digitaliseren van bedrijfskritische interacties en transacties van onze klanten met hun klanten, en op het introduceren van geheel nieuwe business proposities aan nieuwe doelgroepen. Onze dienstverlening bestrijkt dan ook de volle breedte van digitalisering: van het structureren van data en IT-landschappen tot digitalisering van back office processen en natuurlijk het creëren van de daadwerkelijke, digitale, dienstverlening van onze klanten aan hun klanten: platformen, portals, e-business, e-commerce, mobile, digital marketing, etc.

We zijn trots op ons team. Zonder Hoppingers geen Hoppinger. Daarom zorgen we goed voor elkaar. Dat betekent dat je van ons goede arbeidsvoorwaarden mag verwachten: een aantrekkelijk salaris, goed pensioen, bijdrage voor je sportabonnement, gezonde lunch en een fiets van de zaak. We geloven dat je nooit klaar bent met leren, waar je ook staat in je carrière. In een flexibele, open en dynamische werkomgeving krijg je daarom de ruimte om te blijven leren en groeien door te sparren met experts. Maar ook door coaching, talks, workshops en trainingen word je nog beter dan je al was.

Bij Hoppinger creëren we niet alleen kansen voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Je krijgt hier de mogelijkheid om te groeien als professional in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling, coaching en feedback centraal staat.

lees meer

Bedrijfsomschrijving We zijn een digital agency en strategisch partner in Rotterdam met ruim 85 experts: web developers, software engineers, designers, business consultants, strategen en digital marketeers. Samen maken we het in de complexe digitale wereld voor merken en hun publiek zo makkelijk mogelijk. We vertalen hun uitdagende vraagstukken naar de beste web en native oplossingen.

Uitdaging is essentieel voor ons. Net als samen van leren en successen met elkaar vieren. Leren doen we op werk tijdens talks, workshops en lezingen. Successen vieren doen we zo veel mogelijk!

Wil je nog meer over ons weten? Kijk dan op onze website! https://www.hoppinger.com/nl/werken-bij

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Lead .NET developer in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures