Vacature Implementatie Support Engineer - Rotterdam

Rotterdam

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan een betere zorgomgeving? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen?

Als Implementatie Support Engineer ga jij aan de slag bij klanten met het installeren van een (zorg) domotica systeem. De ene dag ben je op locatie domotica systemen aan het installeren en de volgende dag ben bezig met het voorbereiden van een nieuw project. Naast dit ben jij de spil binnen de organisatie in het zien van nieuwe kansen en bedreigingen door middel van het proactief monitoren van de omgeving. Je moet in deze functie ook proactief meedenken met de klanten.

Dit is een erg dynamische baan waarbij flexibiliteit van groot belang is. Je zult bezig zijn met verschillende werkzaamheden waardoor een brede kennis wordt gevraagd.


Wie ben je?

Je bent een ervaren Implementatie Support Engineer met een technische achtergrond vanuit bijvoorbeeld de elektrotechniek. Naast deze ervaring heb inmiddels ook ervaring opgedaan binnen de IT op het gebied van server monitoring, configuratie en software implementatie. Daarnaast ben je goed in het verlenen van service en het onderhoud van opgezette omgevingen.

Je hebt ook:

• HBO werk en denkniveau;
• Ervaring met het verlenen van service;
• Technische kennis van IT-systemen en tooling;
• Ervaring met implementatie projecten;
• Een rijbewijs;
• Ervaring met het draaien van piketdiensten.


Wat mag je verwachten?

Je gaat werken bij een organisatie die groeit! Ze nemen medewerkers graag mee in deze groei.
Daarnaast hebben ze een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket samengesteld:

• Salaris indicatie is €2800,- tot €3200,- euro o.b.v. van 40 uur;
• 25 vakantiedagen;
• Flexibele werktijden;
• Trainings- en opleidingsmogelijkheden;
• Een aantrekkelijk pensioen dat je naar eigen keuze kan inzetten.


Waar ga je werken?

Het hele bedrijf bestaat uit 20 enthousiaste collega’s. Deze organisatie heeft een passie om de zorg slimmer te maken. De producten die deze organisatie maakt zijn erop gericht om zorgpersoneel te alarmeren op het juiste moment, om zo de zorgdruk te verminderen. Deze organisatie is innovatief, maakt een groei door en is altijd opzoek naar de beste technologie. Op basis van data wil deze organisatie de kwaliteit van zorg verbeteren.

Met de technologie van deze organisatie kunnen ouderen langer in hun vertrouwde omgeving blijven wonen en worden tehuizen veiliger voor de bewoners.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joël van Duuren | tel: 070 - 2 197 197 / 06 39 86 39 34|

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 3.200 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joël van Duuren
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker ICT in Rotterdam