Vacature Software QA Engineer I Lawful Interception - Rotterdam

Rotterdam

Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Organisatie

In de basis is het een echt softwarebedrijf gericht op een specialistisch deel van de telecom: lawful interception en lawful disclosure. De belangrijkste focus is dat de software zo stabiel mogelijk draait, de rest is bijzaak. Zo moet de software 24/7 vlekkeloos draaien.

Normaliter wordt er onder dit kopje verder ingegaan op oa. de klanten van dit bedrijf. Helaas is dat voor deze partij niet mogelijk. Dit heeft te maken met de strenge veiligheidseisen van het bedrijf. Het enige wat we kunnen zeggen is dat dit bedrijf te maken heeft met grote spelers in verschillende landen wereldwijd. Uiteraard vertel ik je telefonisch graag meer over het bedrijf, de werkzaamheden en de klanten. Een pre-employment screening (inclusief VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.


Team

Dit bedrijf telt in totaal 14 werknemers, waaronder DevOps engineers en developers. Deze zijn onderverdeeld in een DevOps, Python/Golang en C team. Binnen het bedrijf is er meer dan voldoende senioriteit om te ondersteunen en natuurlijk om van te leren. Jij zal als eerste tester hier aan de slag gaan.


Functie

Vanwege de groei van dit bedrijf zijn ze op zoek naar een software QA engineer. Momenteel wordt het stukje testing opgepakt door enerzijds de DevOps engineers en anderzijds de developers. Echter is gebleken dat dit te veel is, vandaar dat ze op zoek zijn naar jou!

Momenteel bestaat het testproces voor 60% uit functioneel testen en 40% is geautomatiseerd. Het geautomatiseerde gedeelte bestaat uit een testframework in Python dat is opgezet door de developers. Enige ervaring met Python wordt daarom als een grote pré gezien. Er liggen nog veel uitdagingen en kansen qua testing waar jij een rol in kan spelen. Het is hiervoor van belang dat je een praktische instelling hebt.

Daarnaast zal er ook een stuk apparatuur in testomgevingen bij de klant getest moeten worden. Je staat wekelijks in contact met klanten en bent hier onder normale omstandigheden ongeveer één dag per week aan kwijt.

Waarom wil je bij dit bedrijf werken? Je kan enorm veel leren bij deze organisatie waarin je je echt in een unieke niche begeeft. Het werk is veelzijdig en je zal je bezighouden met de nieuwste technieken.


Vraag
 • HBO werk- en denkniveau
 • Relevante werkervaring
 • Beheersing Nederlandse taal
 • Praktische mindset
Aanbod
 • Salaris tot max € 60.000,- per jaar
 • 40 uur per week
 • 25 vakantiedagen
 • Bonusregeling
 • Ruime opleidingsmogelijkheden
 • Goede pensioenregeling
 • Thuiswerken mogelijk
 • Mobiel en laptop van de zaak
Interesse?

✉   [email protected]
✆    06 13 13 26 10

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Layer is hét arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in IT Infrastructuur & Test specialisten.

Zoek je een nieuwe uitdaging voor vast dienstverband of een freelance opdracht? Layer heeft het grootste aanbod van vacatures in de regio die aansluiten bij jouw wensen en technische vaardigheden. We staan garant voor een fijne samenwerking, met onze jarenlange ervaring en betrouwbare dienstverlening. We voorzien iedere specialist van passende arbeidsvoorwaarden, dankzij onze technische- marktkennis.

lees meer

Contactpersoon Layer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Rotterdam