Vacature Software development consultant | Java8, Spring, Javascript, SQL | Randstad - Rotterdam

Rotterdam

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij hebben per direct ruimte voor een software development consultant!

In een team van 7 developer ga je aan de Client/Server-side van soft-en-hardware producten werken. De producten worden aangestuurd / bewaakt vanuit de hoofd-applicatie. Je gaat met Java aan protocollen, API’s, services, plugins én nieuwe features werken. Producten gaan van interactieve mobiele app, A.I. driven IoT projecten.

Herken jij jezelf in het volgende?
– Professioneel 4 jaar ervaring als software developer
– Je hebt 2 jaar gewerkt, als back-end Java developer
– Je kan Javascript en SQL schrijven
– Mobiel inzetbaar in de Randstad
– Dagelijks sparren met klant/gebruiker
– Agile/Scrum werken

We zijn ons bewust van het feit dat we veel vragen in deze vacature. Als je niet volledig voldoet aan de eisen, aarzel dan niet om ons toch te contacteren en de mogelijkheden te bespreken 

Dan mag je dit verwachten!
– Uitdagende baan, met diverse en dynamische projecten
– Vrijheid tot zelfstandigheid
– Elke dag uitdagende projecten, voor A-merken
– Ruim ontwikkel / trainings budget
– €3.500,- – €5.500,-
– Goed werkstation en toebehoren
– Premievrij pensioen
– Leasebudget naar ervaring

Heb je interesse in deze vacature en heb je nog vragen? Solliciteer dan direct of Stuur je CV naar Dan neem ik z.s.m. contact met je op. Uiteraard mag jij mij ook bellen voor meer informatie op 06-39863838 of 088-3218123

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Javascript Developer in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures