Vacature Accountmanager buitendienst - Internationaal - Rotterdam

Rotterdam

Sam Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Omschrijving
Accountmanager buitendienst - Internationaal

Wat ga je doen?

Als accountmanager krijg jij de kans om een geheel nieuwe functie in te vullen binnen een hele dynamische industrie. Binnen deze club ga jij ervoor zorgen dat het marktaandeel vergroot zal worden op Internationaal niveau. Het is een markt die vrij nieuw is en zo’n jaar van de grond is en heeft dus extra aandacht nodig. Binnen deze functie zal je 20 tot 30 procent van je tijd aan het reizen zijn. Je zal de vertaalslag zijn tussen de techniek en de commerciële kant en weet de juiste verbanden te leggen. Er liggen veel kansen in de markt en er zijn ook voldoende groeiplannen. Verder zal jij je ook bezighouden met het schrijven van een businessplan. Ben jij instaat om aan deze “selfmade” positie een goede invulling te geven? Lees dan verder.

Wat wordt jou geboden?

•    Uitstekend salaris op basis van ervaring
•    Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief bonus
•    Auto van de zaak
•    Premie vrij pensioen  

Wat wordt er van jou verwacht?

•    Een afgeronde HBO-opleiding  in een commercieel/technische richting
•    Ervaring in de Chemicals is een grote pre
•    Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
•    Een 2e of 3e stap in je carrière  

Waar ga je werken?

Je komt terecht binnen een bloeiende organisatie dat enorm groeiende is. Ze zitten in een nichemarkt en doen Internationaal zaken. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en op de werkvloer is er genoeg kennis te vinden waar jij eventueel bij terecht kan. Ze hebben meerdere productgroepen en hebben zelfs een eigen fabriek in België.  Interesse? Neem dan contact met mij op!

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Jordy Duinhouwer via +31 (0)20 570 81 20. Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je wel iemand voor deze job? Daar stellen wij interessante beloningen tegenover. Kijk op onze website bij 'Recommend a friend' voor meer informatie.

Locatie

Zuid-Nederland

Contactpersoon

Jordy Duinhouwer

Senior Recruitment Consultant
Gespecialiseerd in Sales Engineering

+31 20570 8120 
[email protected] 

 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Bedrijfsomschrijving Wij zijn SAM Recruitment. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van professionals in de volgende sectoren: Communicatie, Marketing, Digital, Sales ICT, Sales Engineering en Sales FMCG.

Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter.
Onze gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan recht op hun doel af en vinden voor jou in no-time de baan waarin je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Jezelf verder kunt ontwikkelen en je ambities een boost kunt geven. Bij SAM Recruitment kijken we verder dan alleen je cv. Je wordt 1 op 1, persoonlijk begeleid door een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zo vinden we snel een baan die past bij jouw professionele ervaring, jouw persoonlijkheid en bij jouw ambities.

Voor onze opdrachtgevers geldt hetzelfde. Wij vinden de beste kandidaten die echt een bijdrage leveren aan het realiseren van ambities en doelstellingen.

lees meer

Contactpersoon Jordy Duinhouwer
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Manager in Rotterdam