Vacature ICT Helpdesk Medewerker in de omgeving Rotterdam

Rotterdam

Qweb Internet Services B.V.
 • Qweb Internet Services B.V. Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In ons team beantwoord je de vragen van onze klanten deskundig en vriendelijk, zowel telefonisch als per e-mail. Jij bent het aanspreekpunt voor tweedelijns problemen en/of storingen en je biedt ondersteuning aan de eerstelijns helpdesk. Je kunt goed prioriteiten stellen, zodat problemen op de juiste manier afgehandeld worden.

Tot je werk behoort onder andere ook het signaleren van mogelijke verbeterpunten in processen en procedures en het installeren, opleveren, beheren, up-to-date houden en pro-actief monitoren van (virtuele) servers.

lees meer

Functie-eisen Om in deze rol succesvol te zijn, zoeken we iemand die minimaal drie tot vijf jaar werkervaring heeft in een gelijkwaardige rol binnen de hosting en/of managed services dienstverlening. Je hebt MBO+ werk- en denkniveau.

Je hebt gevorderde kennis van diverse operating systems (CentOS, Debian, Windows Server) en kennis van Apache, MySQL, PHP en van diverse webhosting control panels (Plesk, DirectAdmin). Kennis van VMware is een pre.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat je iemand bent die:
 • een enthousiaste instelling heeft
 • zaken goed opvolgt en snel en accuraat ‘handelt’
 • een vriendelijke attitude heeft, maar ook wanneer nodig durft te zeggen waar het op staat
 • over een gezonde dosis humor beschikt
 • prettig, maar ook zakelijk communiceert
 • flexibel kan zijn en tijdig kan improviseren zodat de klant 'echt' geholpen wordt

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info Wat wij jou bieden
Qweb biedt je een prettige werksfeer met jonge ambitieuze mensen die dag en nacht passie hebben voor web hosting. De balans werk-privé vinden we belangrijk en je krijgt dan ook de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen.

Tevens krijg je een mooi vast salaris en bijbehorende marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden.

Contact
Mocht je na het bekijken van onze website interesse voelen voor deze functie, aarzel dan niet je CV en motivatie te mailen naar Kevin Phylipsen, [email protected] We zullen je binnen één week berichten.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Qweb Internet Services is een sterk groeiend full-service hosting bedrijf gevestigd te Rotterdam.

Het bedrijf is ontstaan in 2002 uit een fusie van Euras Internet Services en NetworXolutions. Ooit begonnen vanuit een zolderkamer, zijn we nu 4 medewerkers sterk en dat aantal neemt toe.

Momenteel heeft Qweb meer dan 1.000 servers in eigendom en/of beheer. Daarnaast beheren we 10.000-en websites en domeinnamen. We hebben ons weten te profileren tot een bekende en betrouwbare hosting provider in de markt die bekend staat om haar professionele en persoonlijke service.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 2e lijns Support Medewerker in Rotterdam