Vacature PHP/Node.js developer / Rotterdam

Rotterdam

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als PHP developer ga je werken aan hun succesvolle platform binnen een multidisciplinair Scrum team. Samen met je team ga je ervoor zorgen dat je onderdeel wordt van het succes van de organisatie. Jij gaat samen met andere Backend developers voor het grootste gedeelte werken aan de Backend met Symfony. Ze werken hier in de cloud met Docker en Kubernetes. Als developer krijg je de mogelijkheid om samen met je team te experimenteren met andere nieuwere en moderne technieken. De doelstelling van de software waar je aan werkt is dat het op een snelle en geteste manier zo snel mogelijk live kan gaan met behoud van kwaliteit.

lees meer

Functie-eisen

Must:
- Je hebt een HBO diploma;
- Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring;
- Je hebt ervaring met PHP;
- Je hebt ervaring met Node.js;

Pré:
- Ervaring met PHP frameworks;
- Ervaring hebt met Front-end;
- Kennis van Elasticsearch en DDD hebt;
- Ervaring hebt met Unit Testing;
- Ervaring hebt met Scrum.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier meer dan uitstekend, goed salaris tussen de 3K - 4,5K (afhankelijk van jouw ervaring), goede pensioenregeling, regelmatig een vrijdagmiddagborrel en daarnaast diverse bedrijfsuitjes.

Heb jij interesse of wil je meer informatie? Stuur je CV + motivatie op naar [email protected] Bellen of appen kan ook via 06 39 07 98 28.


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Ted Bronkhorst of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Mijn opdrachtgever is op zoek naar een medior/senior PHP (Backend) ontwikkelaar. Deze organisatie is groot geworden door het grote platform wat zij hebben gebouwd in de woningsector. De laatste jaren zijn ze hard gegroeid en ze willen deze groei verder doorzetten, echter zonder het verlies van de persoonlijke aandacht. De sector waarin zij zich begeven is natuurlijk booming en dat zal de komende jaren ook het geval zijn. Ze hebben nu 3 vestigingen en zoeken voor de locatie in Rotterdam per direct versterking. Ze zitten op een schitterende locatie in het hartje van Rotterdam bij de Maas. De locatie is zeker heel tof maar ook het interieur heeft een moderne look. 

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Node JS Developer in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures