Vacature Medior developer GoLang PHP - Rotterdam

Rotterdam

Phind
  • Phind Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Houd jij je graag bezig met het ontwikkelen van software met de nieuwste technologieën (Go, Polymer, Docker, Kubernetes)? Vind je het leuk om samen met je team van gedreven developers te werken aan innovatieve concepten die daadwerkelijk impact hebben op de maatschappij? Dan ben ik op zoek naar jou.

Deze platte en snelgroeiende organisatie heeft een passie voor het ontwikkelen van vernieuwende software. Dit doen zij samen met hun team van ca. 25 gedreven developers voor innovatieve start-ups, grote gemeenten en een series aan eigen projecten. Vanwege de toenemende groei aan projecten, zijn zij op zoek naar versterking in hun team. Je komt te werken in een grote open ruimte waar je samen met collega’s de mogelijkheid hebt om veel te overleggen, gezellig bij elkaar te zitten of juist afzonderlijk in alle stilte. In het midden is een lunchruimte / bar waar je samen met je projectteam op een informele wijze een meeting kan houden of lekker kan werken.

Als developer houd jij je bezig met vernieuwende en experimentele technieken bij het ontwikkelen van responsive webapplicaties. Elk project is uniek, variërend van het ontwikkelen van een autodeelplatform tot het opbouwen van een nieuwe energieleverancier. Hierdoor krijg je de kans jezelf te ontwikkelen binnen verschillende inhoudelijke disciplines, omgevingen en projecten. Je houdt nauw contact met de (interne) opdrachtgever en communiceert duidelijk over de voortgang en verbeteringen tijdens het proces. Ook vind je het een uitdaging om mee te werken aan het verbeteren en leuker maken van hun eigen werkprocessen.

Jij bent een echte teamplayer! Je toont initiatief en durft actie te ondernemen. Je denkt taakoverstijgend en bent creatief in het bedenken van oplossingen. Ook beschik je over uitstekende communicatieve en sterke analytische vaardigheden. Verder ben je resultaatgericht en in staat kwaliteit te waarborgen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je een relevante WO-master hebt afgerond óf een HBO/WO-bachelor diploma hebt met minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Het is fijn als je ervaring hebt met Javascript frameworks zoals: Polymer, Redux, React of Angular; back-end programmeertalen zoals Go of Node.js; Kubernetes en microservices. Mocht je goede aantoonbare werkervaring hebben in PHP, Python of een andere programmeertaal maar zou jij het wel super gaaf vinden om over te gaan naar GoLang? Ook dan kom ik graag met je in contact.

Zij zijn een down-to-earth organisatie met een informele werksfeer. Je werkt samen met jonge, gedreven en ambitieuze collega’s. Zij bieden jou een moderne werkplek midden in het centrum van Rotterdam, met prachtige glazen vergaderruimtes, standing desks en een plantenmuur met 512 planten. Als talent krijg je alle vrijheid en steun om jezelf te ontwikkelen en bieden zij een open en innovatieve cultuur met veel ruimte voor eigen initiatief.

Vanzelfsprekend zijn een marktconform salaris, 24 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag en reiskostenvergoeding onderdeel van jouw arbeidsvoorwaardenpakket. Daarnaast krijg je een Macbook Pro voor de uitvoering van je werkzaamheden, hebben we iedere werkdag een gezamenlijke lunch met het team en organiseren zij de leukste teamuitjes en borrels.

Spreekt de vacature als fullstack GoLang developer in Rotterdam je aan of wil je meer info? Bel dan 073-303 6 214 | mobiel  06- 114 74 777 of mail naar [email protected] Je wordt binnen 24 uur gebeld of wij mogelijkheden voor je zien.

Sluit deze functie niet volledig aan of ben je benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Laat dan even van je horen, dan ga ik specifiek voor jou op zoek.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie binnen een specifieke branche op het IT platform. Hierbij denkend aan het stuk software development / Database specialisten en Business Intelligence. Middels jaren lange ervaring en meer dan 40 jaar recruitment bij elkaar zijn wij een van de bekendere spelers binnen de zeer specifieke branche.

lees meer

Contactpersoon Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures