Vacature Product Owner Systeemperformance - Rijswijk (ZH)

Rijswijk (ZH)

Nederlandse Loterij
 • Nederlandse Loterij
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 38 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie
Het IT landschap van Nederlandse Loterij breidt gaandeweg uit naar meer systemen. Zo zijn we bijvoorbeeld bezig met het opzetten van een nieuw casino voor de online kansspelmarkt. Jij als Monitoring Specialist zorgt ervoor dat er zekerheid is over de werking van systemen en dat dus alles doet wat het zou moeten doen. Naast het opstellen van controles en checks stel jij de nodige documentatie op om onze servicedesk te ondersteunen wanneer er een alarm optreedt.

Je werkt nauw samen met de Technisch Applicatiebeheerder, die op zijn beurt nauw betrokken is bij implementaties of grote veranderingen aan de infrastructuur. Normaal gesproken krijgt iedereen bij een incident in de organisatie de vraag: Wat is er aan de hand? Met jouw monitoring tooling lever je kennis en richting naar de juiste onderdelen en zorg je dat we snel herleiden welke onderdelen invloed hebben op het incident.

Je bent in staat om zelfstandig te opereren op zowel technisch als op operationeel vlak. Nadat je bij de operationeel verantwoordelijke de vereisten voor een draaiend systeem hebt opgehaald, vertaal je deze naar de nodige monitoring checks. Nederlandse Loterij gaat toe naar een landschap dat 24/7 beschikbaar is. De samenwerking met onze Servicedesk is hierin essentieel, zowel tijdens als buiten kantooruren. Het leuke aan deze functie is dat we buiten de tooling nog veel moeten opbouwen. Je ziet daarmee gelijk je toegevoegde waarde van je werkzaamheden. In de basis begin je bij de definitie van de kritieke drempelwaardes. Per systeemonderdeel implementeer je deze in het monitoringlandschap en sluit je alarmering aan bij de servicedesk of andere teams. Uiteindelijk finetune je de processen en leren we gezamenlijk proactiever te zijn en te innoveren.

Jouw verantwoordelijkheden:
 • Je bent verantwoordelijk voor de controle en monitoring van de werking van alle systemen
 • Je helpt problemen oplossen door documentatie achter de gemaakte monitoring
 • Je hebt contact met alle betrokken partijen/stakeholders
 • Je bouwt het huidige monitoringlandschap uit middels de nieuwste technologie
 • Je analyseert incidenten achteraf om monitoring te verbeteren
Hierbij leg je de focus op security, stabiliteit en foutloze executie.

lees meer

Functie-eisen Functie eisen
 • Afgeronde WO/HBO+ opleiding in richting van IT (informatica/netwerkbeheer/security)
 • 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie (of development)
 • Kennis van Powershell, Python, .Net of andere programmeertalen
 • Datagedreven mindset
Ben je daarnaast ook bekend met Opsgenie, New Relic, Azure of Data Dog? Dan is dat zeker een pré. Als persoon ben je communicatief vaardig en neem je ervaring mee.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info Aanbod
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid in een uitdagende functie in een open, informele omgeving waar samenwerking belangrijk is. Een fulltime functie, je start met een jaarcontract en hebt uitzicht op een vaste baan
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om in overleg thuis te werken
 • Een jaarlijks opleidingsbudget om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop en telefoon, een bonusregeling, 13 ADV-dagen naast 27,5 vakantiedagen en de mogelijkheid tot onbeperkt gebruik van onze sportschool met personal trainer
Organisatie
Werken bij Nederlandse Loterij betekent werken in een dynamische professionele organisatie. Om in de competitieve kansspelmarkt succesvol te blijven, bouwen we constant aan een wendbare en weerbare organisatie. Dat doen we met medewerkers die uitgedaagd en ondersteund worden het maximale uit hun talenten te halen.

Je komt te werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Wij willen Nederland gezond en gelukkig maken. Dit doen we door onze opbrengst af te dragen aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën, aan de sport via NOC*NSF en aan achttien goede doelen.

We bieden vrijheid en zelfstandigheid in een stimulerende werkomgeving met veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelingskansen, een collegiale werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden het belangrijk dat je bij ons met plezier en trots je werk kunt doen.

Vragen?
Ben je geïnteresseerd in deze baan? Reageer dan snel! Wij ontvangen graag je motivatie en CV via onderstaande sollicitatiebutton. Vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Charissa Broekhuis via

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature of het ongevraagd toesturen van CV's wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Control Engineer in Rijswijk (ZH) Bekijk alle soortgelijke vacatures