Vacature Junior software engineer Autonome Robots en AI - Rijswijk (ZH)

Rijswijk (ZH)

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je komt als Engineer te werken in een team an embedded systems engineers AI engineers en Software engineers. Tevens zal je hecht contact hebben met cardiologen en studenten van de TU Delft. Je mag gedeeltelijk vanuit huis werken maar gaat ook deels vanuit kantoor aan de slag. 

Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van de in-house producten en bent nauw betrokken bij het innovatie trajecten. Er wordt gewerkt met verschillende software talen, hierbij wordt overwogen welke taal of tooling het meest geschikt is voor de functie die ontwikkeld moet worden, hoofdzakelijk wordt er gewerkt met C/C++. Omdat het een jonge organisten is biedt het groei en ontwikkel mogelijkheden, denk hierbij aan functies als: lead engineer van een functioneel gebied zoals AI, besturing of data verzameling. Ook is het mogelijk om je door te ontwikkelen tot intergratie specialist mocht je liever diep de techniek in duiken en minder behoefte hebben aan een aansturende rol. 

lees meer

Functie-eisen

- Een afgeronde master in computer Science of gerelateerde studies;
- Je hebt ervaring met C++ (embedded);
- Je hebt ervaring met Python;
- Je bent bekend met DevOps;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en schrift.

Een pré
- Je hebt kennis van Keras, TensorFlow of Pytorch;
- Je hebt enigszins wat verstand van mechatronica.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Ondanks dat het start-up is krijg je een mooi salaris als starter en maak je kans ons snel mee te groeien met de organisatie.
Daarnaast krijg je een vaste aanstelling, onkostenvergoedingen, reiskosten vergoeding, thuis werken, flexibele uren en meer.

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met: Freek Westerveld op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 021 of 06 14 73 06 12. Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected] 


Sollicitatieprocedure
Mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Ben je onlangs afgestudeerd aan de universiteit en heb je je master op zak en ben je op zoek naar een mooie uitdaging startersfunctie. Dan heb ik een leuke uitdaging in de medische sector, waarbij je mag werken met autonome robotica en Artificial Intelligence.

Voor onze klant in de buurt van Rijswijk zoeken wij getalenteerde software engineers. Bij deze jonge onderneming werken ze aan autonome robotica voor de medische wereld. Wat begon als een visie is nu werkelijkheid geworden door het oprichten van deze jonge en succesvolle organisatie. Het verbeteren van de medische kwaliteit staat bij hen centraal en dit doen zij doorn technologie en medische kennis met elkaar te verbinden, zo kan men in de toekomst bijvoorbeeld hartfalen vroegtijdig opsporen. 

Het doel is om relevante klinische data te verzamelen om de AI te trainen en daarmee het MVP af te ronden wat nodig is voor de klinische studies die zullen gaan starten in 4 grote Nederlandse ziekenhuizen. Het product wat nu in ontwikkeling is bestaat uit een robotica, een echo probe systeem en AI die de robot aanstuurt. 

Echter voor deze ontwikkeling fase en om in de toekomst de software te kunnen blijven innoveren hebben de talentvolle en ambitieuze starters nodig. Kortom, hier hebben we jou voor nodig!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Rijswijk (ZH)