Vacature ICT Support medewerker in de Groene Hart regio - Reeuwijk

Reeuwijk

CompSolution
  • CompSolution Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Sta jij nog aan het begin van je carrière óf heb je al enkele jaren werkervaring? Heb je een brede interesse in ICT? Dan is deze baan wellicht iets voor jou. Om onze klanten nóg beter te ondersteunen zijn wij op zoek naar een 

(Junior) ICT Support medewerker

Vaste baan – 32-40 uur

Vanuit je rol als ICT Support medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Bij een vraag of ICT probleem pak jij dit als eerste op en sta je de klant telefonisch te woord en handel je inkomende e-mails af. Denk hierbij aan problemen met een server, een netwerk of een (cloud)werkplek. Je kunt ook vragen krijgen over de beveiliging van de ICT omgeving of over Microsoft applicaties. De meeste werkzaamheden voer je op afstand (remote) uit, maar indien gewenst kun je werkzaamheden ook op de locatie van de klant uitvoeren.

lees meer

Functie-eisen Wat verwachten wij van jou?
  • Minimaal afgerond MBO niveau 3/4 ICT beheer of vergelijkbaar
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent oplossingsgericht en kan je inleven in onze klant
  • Je vindt ICT een mooi vak en wil jezelf ontwikkelen
  • Je bent 32-40 uur beschikbaar

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 1.800 - € 2.400 p/m

Naar gelang je ervaring
Overige info Wat hebben wij je te bieden?
Wij zijn een kleinschalig maar snel groeiend ICT bedrijf, waar jij écht het verschil kan maken. CompSolution ICT Service bestaat uit 5 enthousiaste en ondernemende mensen die ICT frustraties bij klanten wegnemen en naar een hoog veiligheidsniveau tillen. Je krijgt veel vrijheid en fouten maken mag, maar je neemt hiervoor wel je verantwoordelijkheid. We zijn open en eerlijk naar elkaar en dat verwachten we ook van jou. We zeggen wat we doen en we doen wat we beloven.

Wij gebruiken de meest moderne ICT systemen om onze klanten te ondersteunen. Dit geldt zowel voor de oplossing voor remote support, ticketing en monitoring als voor de ICT oplossing die klanten van ons afnemen. Wij werken voornamelijk voor MKB organisaties van 10 tot 50 medewerkers. Dus wil jij je eerste stappen zetten of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in het ICT vak? Dan is deze baan echt iets voor jou!

Let op: Per 01-09-2021 verhuizen wij van Reeuwijk naar Gouda. De nieuwe locatie is goed bereikbaar per openbaar vervoer.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een kleinschalig maar snel groeiend ICT bedrijf, waar jij écht het verschil kan maken. CompSolution ICT Service bestaat uit 5 enthousiaste en ondernemende mensen die ICT frustraties bij klanten wegnemen en naar een hoog veiligheidsniveau tillen. Je krijgt veel vrijheid en fouten maken mag, maar je neemt hiervoor wel je verantwoordelijkheid. We zijn open en eerlijk naar elkaar en dat verwachten we ook van jou. We zeggen wat we doen en we doen wat we beloven.

Wij gebruiken de meest moderne ICT systemen om onze klanten te ondersteunen. Dit geldt zowel voor de oplossing voor remote support, ticketing en monitoring als voor de ICT oplossing die klanten van ons afnemen. Wij werken voornamelijk voor MKB organisaties van 10 tot 50 medewerkers.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 1e lijns Support Medewerker in Reeuwijk