Vacature Embedded software engineer - Nootdorp

Nootdorp

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij een duurzaam steentje bijdragen binnen de maritieme sector? Ben jij een ambitieuze Embedded programmeur met interesse in hardware en woon je in de omgeving van Delft? Dan hebben wij de vacature voor jou!

Als embedded software engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een Embedded Firmware, draaiend op Linux samen met het juiste business model. Je werkt nauw samen met het hardware team en bent ook verantwoordelijk voor de inkoop van hardware platformen. Het is de bedoeling dat je low-level device drivers voor speciale hardware kan leveren en kan assisteren in het ontwikkelen van business componenten. Hierbij hoort natuurlijk een proactieve en oplossingsgerichte houding, met een sterke nadruk op de teamprestaties.

Je gaat volgens Agile methode werken met de nieuwste tools en technieken. Het bedrijf hecht waarde aan het gebruik van moderne tools, om zo een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen. Het team bestaat uit programmeurs van verschillende nationaliteiten en de voertaal op kantoor is dan ook Engels. De sfeer en cultuur kan beschreven worden als open en communicatief. 

Al met al heb je dus zelf in de hand met wat voor stack je komt te werken, maar C# .NET zijn hierbij leidend. Wil jij jezelf verder verdiepen in .NET Core of juist met CSS en React aan de slag? Of wil je een voor jou nieuwe programmeertaal oppakken? Hier is het allemaal mogelijk! Belangrijk is wel dat je graag in gesprek gaat met de klant en op basis van hun wensen en jouw expertise een passende ICT-oplossing kunt bieden.

lees meer

Functie-eisen
 • Een afgeronde HBO of WO studie in een technische richting;
 • Minimaal 3 jaar ervaring als developer;
 • Kennis van C/C++, Embedded Linux en/of Yocto;
 • Kennis van Agile/SCRUM Methode, TDD en CI is een pre;
 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord (vloeiend) en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Engels
Overige info
 • Goed salaris, op basis van kennis en ervaring;
 • Excellente secundaire voorwaarden zoals pensioen en een collectieve zorgverzekering;
 • Ruimte voor het volgen van training en cursus voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Ruimte voor eigen inbreng en nieuwe ideeën;
 • Een uitdagende baan in een internationale werksfeer!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-Team, [email protected] of bellen naar 020 8201 118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant uit de omgeving van Delft bestaat uit een internationaal grote organisatie met meerdere dochterondernemingen. Voor een van de labels zijn zij nu op zoek naar een bekwame Embedded Software Engineer. Hier worden geavanceerde positionerings- en machine vision-systemen ontwikkeld, welke met name worden toegepast in de (onder)zeevaart. Deze systemen omvatten het verzamelen en verwerken van gegevens, en hard- en software welke het bedrijf gebruikt om hun operations te ondersteunen.

De grootste klanten zijn vooral werkzaam in de olie- en gasmarkt en bezig met inspecties en het vinden van duurzame energie. Naast dat dit een enorm toffe positie is, heeft jouw baan dus ook een maatschappelijke meerwaarde! Je komt terecht in een team van ongeveer 30 collega’s, elk verdeeld over een eigen expertisegroep. Samen doen zij voortdurend onderzoek naar nieuwe oplossingen om de services van het bedrijf te verbeteren van verder uit te breiden!

lees meer

Contactpersoon Romy van der Kleij
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Embedded Software Engineer in Nootdorp Bekijk alle soortgelijke vacatures