Vacature Mendix developer, front- en backend webapplicaties, fulltime, Zuid-Holland - Lisse

Lisse

Bloembollenkeuringsdienst
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Mendix Ontwikkelaar bij Stichting Bloembollenkeuringsdienst (BKD) maak je onderdeel uit van het ICT-team. Je bent verantwoordelijk voor nieuwe functionaliteiten in de front- en backend webapplicaties van BKD. Je bedenkt oplossingen voor complexe problemen waardoor je collega’s zo efficiënt mogelijk kunnen werken. 

Je bent onderdeel van (scrum)team MijnBKD, samen met vier andere Mendix Ontwikkelaars, twee Business Analisten en een Product Owner. Jullie team rapporteert aan het Hoofd ICT. Jij richt je op het ontwikkelen van (mobiele) applicaties in Mendix en je bent ook verantwoordelijk voor integraties met andere systemen en applicaties. Denk hierbij aan applicaties voor het uitvoeren van een keuring, of voor het registreren van bloembolgewassen bij BKD. 

Met het scrumteam behandel je de verzoeken die gebruikers bij de Product Owner indienen. Nadat jullie de complexiteit en prioriteit hebben vastgesteld, bouw je de software met behulp van de Mendix Modeler. Daarnaast zorg je ervoor dat de software aan de acceptatiecriteria voldoet. 

Vervolgens demonstreer je de gebouwde software aan de Business Analisten en gebruikers. Zij testen de software ook, eventueel samen met een collega die de software daadwerkelijk gaat gebruiken. Zop ben je verantwoordelijk voor het gehele traject van concept tot en met oplevering.

lees meer

Functie-eisen
  • Afgeronde (technische) HBO- of WO-opleiding
  • Bij voorkeur gecerficiteerd Mendix Rapid en Mendix Advanced Developer
  • Analytisch sterk: je kunt complexe vraagstukken omzetten in oplossingen
  • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal
  • Nieuwsgierig en leergierig

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Salarisinformatie Bruto € 3.200 - € 4.400 p/m

Eindejaarsuitkering 2% van het jaarsalaris en €525 bruto o.b.v. fulltime dienstverband
Overige info
  • Eindejaarsuitkering 2% van het jaarsalaris en €525 bruto o.b.v. fulltime dienstverband
  • 26 vakantiedagen + 6 ATV en leeftijdsdagen
  • Persoonlijk opleidingsbudget
  • Telefoon, laptop en thuiswerkmogelijkheden
Bedrijfsomschrijving Bij de stichting Bloembollenkeuringsdienst (BKD) doen werknemers sinds 1923 kwaliteitskeuringen, import- en exportinspecties en laboratoriumonderzoek. Deze keuringen worden onafhankelijk, efficiënt en betrouwbaar uitgevoerd, waardoor BKD kwaliteit van bloembollen kan waarborgen om daarmee de markttoegang te bevorderen.

Hoofdkantoor in Lisse | Actief in Nederland | 90 vaste werknemers en 65 oproepkrachten | 41% vrouw / 59% man |Gem. leeftijd 49 jaar

BKD hecht veel waarde aan samenwerken, communicatieve kracht en eigen initiatief, waaraan aandacht wordt besteed via ons opleidingsprogramma. Daarnaast investeert BKD in kennisontwikkeling van haar medewerkers door (externe) trainingen en opleidingen aan te bieden, zodat het kwaliteitsniveau van BKD gewaarborgd blijft. Daarnaast werken alle collega's in verschillende projectgroepen aan organisatiebrede thema's.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Agile Developer in Lisse Bekijk alle soortgelijke vacatures