Vacature Senior PHP-developer (40u/w, Leiden)

Leiden

 • Lyceo
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wil jij aan de slag met interne start-ups, bestaande applicaties verbeteren en in een jong en bruisend onderwijsbedrijf werken? Dan is de functie van backend developer bij Lyceo iets voor jou!

Wat je gaat doen

Als developer bij Lyceo ben je één van die geniale types binnen de organisatie. Je gebruikt jouw kwaliteiten achter de schermen om top online services te bouwen. Je zorgt ervoor dat Lyceo ook op technisch vlak de beste onderwijsondersteuner van Nederland is. Dit doe je door het verder ontwikkelen van bestaande applicaties, maar ook door deel te nemen aan interne start-ups voor nieuwe ideeën. Je komt terecht in het ontwikkelteam van Lyceo. Het team is volop bezig om nieuwe web- én mobiele applicaties te ontwikkelen. Je producten worden door duizenden leerlingen in het onderwijs gebruikt!
Je ontwikkelt nieuwe applicaties en rolt deze op start-up-achtige wijze uit. Je daagt jezelf en de rest van het team uit om met innovatieve en hoogwaardige oplossingen te komen waarbij jij verantwoordelijkheid draagt voor de producten die je samen met het team oplevert. Je schakelt snel en je debugging skills maken bugs kansloos. Je vraagt proactief feedback aan je collega-programmeurs, andere collega’s, leerlingen, scholen en wie er ook maar op je pad komt. Je initieert en doet actief mee met discussies over technische keuzes, zoals onze architectuur, tools en processen. Je bent actief bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze applicaties. Keuzes die we in het verleden gemaakt hebben zijn geen wetten voor de toekomst.

lees meer

Functie-eisen Je wacht niet af tot anderen je vertellen wat er moet gebeuren maar komt zelf met goede ideeën. Je bent graag bezig met het continu verbeteren van het product en de kwaliteit van de code. Je beheerst de Nederlandse taal. Je werkt naar een prototype of mock-up, die je zo snel mogelijk voorlegt aan de gebruikers. Je bent gestructureerd, nauwkeurig en in staat overzicht te bewaren. Je bent pragmatisch, proactief, resultaat- en oplossingsgericht. Je kunt goed zelfstandig én in teamverband werken.

Wat vragen wij?
 • Een relevant wo bachelor- of masterdiploma
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel, zodat wij je veel vrijheid kunnen bieden
 • Beheersing van PHP-frameworks zoals Symfony 4 en Laravel
 • Ervaring met het werken met SQL-databases, CI en CD, bij voorkeur in combinatie met GitLab
 • Ervaring met JavaScript-frameworks zoals Angular 6 is een pre.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een marktconform salaris
 • Een werkplek op ons kantoor in Leiden, op loopafstand van Leiden Centraal
 • Een innovatieve en afwisselende baan in een snel groeiend, jong bedrijf
 • Met het IT-team zit je in een eigen kamer
 • Ongekend goede werksfeer. Met gezellige lunches, borrels, legendarische boerenkool- en stranddagen, en een informele afdeling
 • Mogelijkheden om je horizon te verbreden en samen met jonge talentvolle collega’s in een ontspannen sfeer te innoveren
 • Contractduur: jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
 • 25 vakantiedagen
 • Pensioenregeling en reiskostenvergoeding
Wie zijn wij?

Lyceo is de snelst groeiende en meest innovatieve onderwijsondersteuner van Nederland: van examentraining, huiswerkbegeleiding, studie- en beroepskeuze tot leren programmeren. Je vindt ons door het hele land. Onze passie is leerlingen te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we door het geven van inhoudelijke begeleiding en het verbeteren van studievaardigheden. Onze kernwaarden zijn persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit. We zijn een innovatieve en dynamische onderwijsonderneming. Zo ontwikkelen wij continu nieuwe eigen lesmethodes en apps. Met ons Lyceo Extra programma zetten wij ons in voor gelijke kansen in het onderwijs. Voel jij je thuis tussen ambitieuze, inspirerende en bovenal gezellige collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jochem van der Brugge via [email protected] of 071 - 79 000 40.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Gesprekken starten zodra geschikte kandidaten zich aandienen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Lyceo biedt veel verschillende vormen van onderwijsondersteuning: van huiswerkbegeleiding, bijles en examentraining tot studiekeuze en leren coderen. Je vindt ons door het hele land – op de vele scholen waarmee we samenwerken en op onze eigen vestigingen. Bij ons staat de leerling centraal. Met onze begeleiding richten we ons niet alleen op de lesstof, maar ook op de motivatie, zelfstandigheid en het zelfvertrouwen van de leerling. En dat betekent natuurlijk voor iedereen iets anders. Daarom maken we met iedere leerling een eigen plan waarin we talenten benadrukken en duidelijke doelen stellen. Doelen stellen verhoogt namelijk de motivatie en vergroot de kans op succes. We werken enkel met methodes die een wetenschappelijke basis hebben. Samen met Tilburg University hebben we een eigen methode ontwikkeld voor het aanleren en verbeteren van studievaardigheden: Lyceo Leren Leren©. De begeleiding wordt verzorgd door onze zorgvuldig geselecteerde student-begeleiders die qua leeftijd en belevingswereld dicht bij de leerling staan en hen daardoor goed kunnen inspireren en motiveren.

We zorgen er altijd voor dat je met zoveel mogelijk plezier kunt werken. Want wat je met plezier leert, vergeet je niet meer.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures